Survivor All Star spoiler (3/3): Οριστικό και αμετάκλητο - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Ανατροπή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (3/3): Οριστικό και αμετάκλητο - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μεγάλη είναι η αγωνία για τις εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ την ανατριχιαστική φωτογραφία από το 3ο βαγόνι λίγο πριν την σύγκρουση), καθώς από ώρα σε ώρα ανακοινώνονται όλο και περισσότερα θύματα και ο θρήνος των οικογενειών τους είναι ανείπωτος. Παρόλα αυτά, για να σπάσει λίγο η "μαυρίλα" που έχει σκορπιστεί σε όλη την χώρα αυτές τις μέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ επέλεξε το βράδυ της Παρασκευής 3/3 να προβάλει ένα νέο επεισόδιο του Survivor All Star.

Σε αυτό φαίνεται πως θα γίνει μεγάλος "χαμός", όπως αποδεικνύεται μέσα από το trailer (δείτε το εδώ), αφού θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Χανταμπάκη, Παπαδοπούλου και Μπάρτζη για τα μάτια του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα 3/3 στο Survivor All Star

Πέρα από τους τσακωμούς, όμως, και οι δύο ομάδες φτάνουν στην παραλία με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τον νέο στίβο μάχης, ώστε να μιλήσουν με τους συγγενείς τους, αφού το σημερινό έπαθλο είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι Μαχητές το έχουν περισσότερο ανάγκη από όλους, καθώς δεν έχουν κερδίσει κανένα μέχρι στιγμής και γι' αυτό πρέπει να "πάρουν μπρος" μέχρι να φτάσουν να ακούν τα ηχητικά των αγαπημένων τους προσώπων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δικές μας πληροφορίες, έγινε γνωστό πως οι εντάσεις στην ομάδα των διασήμων θα επηρεάσουν την επίδοσή τους και άρα το αποτέλεσμα, επομένως στους 10 πόντους θα φτάσουν οι Μπλε και θα αφήσουν πίσω τους Κόκκινους με μούτρα και απογοήτευση.

Φυσικά και την Παρασκευή 3/3 θα δούμε, όπως και σε κάθε επεισόδιο τον αγώνα, που θα δώσουν μπλε και κόκκινοι για τη νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και όσα θα συμβούν στο συμβούλιο αποχώρησης.

Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως υπάρχει ανοιχτή μια υποψηφιότητα και έτσι θα πρέπει ένας παίκτης να φύγει και να έρθει πίσω στην Ελλάδα και όσα σκληρά συμβαίνουν τελευταία...

Η αποκλειστική πηγή του Youweekly.gr έχει την πληροφορία στα χέρια της και έτσι και εμείς μπορούμε με βεβαιότητα να σας μεταφέρουμε, πως το άτομο, που θα φύγει από το παιχνίδι θα είναι από τους διάσημους και συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, φεύγει...