Έκτακτη ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 7

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 7

Τα τραγικά συμβάντα στα Τέμπη αλλά και και η κήρυξη του εθνικού πένθους έχουν αλλάξει όπως ήταν αναμενόμενο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών για αυτό και πολλά προγράμματα και εκπομπές έχουν βρεθεί τα τελευταία 3 24ωρα εκτός αέρα - δείτε εδώ το προφητικό βίντεο των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους λίγα λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση.

Φυσικά, οι ενημερωτικές έχουν εκπομπές έχουν προτεραιότητα, ωστόσο μερικά κανάλια αποφασίσουν να διατηρήσουν τα προγράμματά τους προκειμένου να ξεχαστεί λίγο ο κόσμος.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Τέμπη λόγω STAR

Το STAR, από την άλλη και σήμερα 3/3 προχώρησε σε τροποποιήσεις στο πρόγραμμα του και για αυτό το MasterChef δεν θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής, μιας και στην θέση του θα παίξει η ταινία «Το τελεσίγραφο του Μπορν».

Ανατριχιαστικό! Φωτογραφία από το 3ο βαγόνι με τους ανυποψίαστους επιβάτες πριν την σύγκρουση

Ανατριχίλα επικρατεί με την φωτογραφία που κυκλοφορεί μέσα από το τρίτο βαγόνι. Τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν γίνει το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, δείχνοντας τους ανυποψίαστους επιβάτες. Άλλοι κοιτούν τα κινητά τους, άλλοι κοιμούνται, ενώ άλλοι συζητάνε με φίλους. Κανείς δεν περίμενε πως λίγο αργότερα, κάποιοι από αυτούς θα έχαναν τη ζωή τους...

Είναι το βαγόνι 3 της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC 62. Σε κοντινή απόσταση είναι το βαγόνι-εστιατόριο όπου επιχειρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό επιβατών.

Τη φωτογραφία-ντοκουμέντο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ποινικολόγος, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος έχε αναλάβει την εκπροσώπηση κάποιων από τους τραυματίες

Η φωτογραφία είναι από το κινητό ενός νεαρού επιβάτη, ο οποίος είχε κατέβει από το τρένο πριν από το δυστύχημα.

Δείτε επίσης: «Ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών, προσπάθησα να το βρώ, δεν το βρήκα» - Συγκλονίζει νεαρός επιβάτης