Survivor All Star Highlights (3/3): Η αλήθεια για τον Πρίαμο & την Ελευθερίου και τα κλάματα του Χανταμπάκη

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (3/3): Η αλήθεια για τον Πρίαμο & την Ελευθερίου και τα κλάματα του Χανταμπάκη

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3/3 εκτάκτως λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και έγινε ο κακός χαμός. Οι Κόκκινοι τσακώθηκαν μεταξύ τους και πλέον έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα. Το κοινό, όμως, τα έχει βάλει κυρίως με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ το κράξιμο που έπεσε).

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star χθες 3/3

«Κάνουν πίσω για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος» - Έξαλλος ο Στάθης Σχίζας με τον Μάριο

Η τελευταία ψηφοφορία του Survivor All Star έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό και συγκεκριμένα στην καλύβα των Κόκκινων, καθώς οι μισοί δεν μπορούν να δεχτούν ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη και οι άλλοι να θεωρούν αδιανόητο να βγει η Ελευθερία Ελευθερίου στον τάκο.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του Μάριου Πρίαμου και έγινε έξαλλος σκεπτόμενος πώς όλο αυτό συμβαίνει για να έχει κοπέλα ο Κύπριος παίκτης και στην προκειμένη περίπτωση η Ελευθερία.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας αλλά κάνουν πίσω για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος. Γκόμενα έρχεται, γκόμενα φεύγει. Είναι δυνατόν;», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά! Αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα...» - Άσχημο ξέσπασμα από την Σταυρούλα

Ακόμα δεν ξεκίνησε το χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star και ήδη έχει γίνει ο κακός χαμός. Αρχικά, είχαμε τις εντάσεις στην καλύβα των Κόκκινων και έπειτα το "θάψιμο" της Σταυρούλας.

Συγκεκριμένα, η ίδια απασφάλισε εναντίον τεσσάρων συμπαικτών της.

«Μιας που έχουμε το καρναβάλι θα ήθελα να δώσω μια ονομασία στο χθεσινό συμβούλιο! Το τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα στον Σπύρο Μαρτίκα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά.

Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά, πραγματικά! Συγκρίνουμε, τώρα, αγωνιστικά την Ελένη Χαμπέρη με την Ελευθερία Ελευθερίου; Εγώ με την Ευρυδίκη και την Ελευθερία έχω πάρα πολύ καλή σχέση αλλά αγωνιστικά είναι η μέρα με τη νύχτα με την Ελένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Ο Στάθης ξεμπροστάζει τον Χανταμπάκη - «Έψαχνε κάμερα για να μου ρίξει ευθύνες! Είναι αυτό που βλέπαμε το 2017»

Με φόρα έχει επιστρέψει όπως φαίνεται απόψε το Survivor All Star, με τις εντάσεις και τους τσακωμούς να μην έχουν τελειωμό, όσον αφορά όμως αποκλειστικά την Κόκκινη Ομάδα.

Αρχικά είδαμε το θάψιμο του Στάθη και του Μπάρτζη για τον Μάριο, έπειτα το κράξιμο της Σταυρούλας κι σειρά είχε ξανά ο Στάθης, αλλά αυτή τη φορά έβγαλε το... φτυάρι για τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε πως βγαίνοντας από το συμβούλιο, άκουσε τον ίδιο και τον Μάριο να φωνάζουν πως "έγιναν μάγκες στον κόσμο" (με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας), κάτι που εξόργισε τον Σχίζα, μιας και όπως τους είπε, σε περίπτωση που φύγει η Ελένη Χαμπέρη, θα ξεκινήσουν για τα καλά οι ήττες.

Όλα αυτά ο Στάθης, όπως είπε, τα συνόδεψε και με βρισιά, με τον Στέλιο να ψάχνει αμέσως γύρω του κάμερες προκειμένου να «πάρει ξανά το αγγελικό του πρόσωπο» και να του αποδώσει τις ευθύνες. Τόνισε, λοιπόν, πως ο Χανταμπάκης είναι 100% πονηρός, πως είναι ρόλος και πως είναι ακριβώς ότι είχαμε δει το μακρινό 2017....

«Γυρνώντας στην καλύβα μας, κατεβαίνει ο Χανταμπάκης με τον Πρίαμο και τους ακούμε να λένε μεταξύ τους και σε χαμηλό τόνο, “βγήκαμε μάγκες στον κόσμο που ψηφίσαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου” και λέω, τι τους νοιάζει να βγουν μάγκες για τον κόσμο; Όλα για το φαίνεσθαι; Πάω και τους πιάνω και τους λέω, “σοβαρά μιλάτε, τι βγήκατε μάγκες; Η Ελένη είναι πιο δυνατή στο γυναικείο κομμάτι”.

Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω.

Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor toy 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Ο Μάριος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου και @@» - Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Μπάρτζη

Μια μόνιμη ένταση είχε το χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star, η οποία ξεκίνησε από τις καλύβες και συνεχίστηκε φυσικά και στον στίβο μάχης. Κι όλα αυτά με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο όπου βγήκε η Ελένη Χαμπέρη από την κάλπη των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για τη στημένη ψηφοφορία, όπως την χαρακτήρισε και ισχυρίστηκε πώς η Ελευθερία με τον Μάριο βρίσκονται συνεχώς «κρυφά» και ερωτοτροπούν.

«Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και γω, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία» . Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης. «Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω» τους λέω. «Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας». Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο.

Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για να μπουμε στην παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως «βγήκαμε μάγκες». Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου!

Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» αναρωτήθηκε, εξοργισμένος, ο Νίκος Μπάρτζης. «Συγγνώμη; Συγγνώμη Νίκο; Ντροπή σου, Νίκο μου, αλήθεια! Ντροπή σου, Νίκο μου! Έλα τώρα! Έλα τώρα! έλα δηλαδή» απάντησε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αμέσως μετά, ο Μπάρτζης "επιτέθηκε" και στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατηγορώντας τον για ψέμματα, την ώρα που η Ευρυδίκη ούρλιαζε στον πρώτο κι έχοντας στην αγκαλιά της την Ελευθερία να κλαίει!

Μάλιστα, στον τσακωμό μπήκε και ο Στάθης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Στέλιο ψεύτη, υποστηρίζοντας πως κρύβει τον χαρακτήρα που είχε το 2017.

Μετά τον τσακωμό, τόσο ο Στάθης όσο κι ο Στέλιος, αφού πρώτα αποκάλεσε την αντίπαλη κλίκα "σκουπίδια", αποχώρησαν από την ομάδα προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση που δημιουργήθηκε.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην το κάνετε αυτό» - "Κατέρρευσε" πριν τον αγώνα η Ελένη Χαμπέρη

Ο κακός χαμός επικράτησε στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star, λίγο πριν ξεκινήσουν οι δύο ομάδες να αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Κι όλα αυτά με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο όπου βγήκε η Ελένη Χαμπέρη από την κάλπη των Κόκκινων.

Μετά λοιπόν τον έντονο καυγά της Κόκκινης ομάδας (δείτε εδώ τι συνέβη), η Ελένη δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μια χαρά είμαι, Γιώργο, απλά νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου. Ήμασταν μια χαρά σαν ομάδα πριν να γίνει όλο αυτό. Παρόλα αυτά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ! Μην το κάνετε αυτό πριν από τον αγώνα! Πάμε να παίξουμε, να το πάρουμε και να δείτε τις οικογένειες σας» είπε με κλάματα στα μάτια η Ελένη Χαμπέρη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε, με τους πρώτους να ακούν σε περίπτωση νίκης ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους ενώ οι δεύτεροι tweets από τον κόσμο.

Οι Διάσημοι όμως μπήκαν στον στίβο μάχης με πολύ άσχημη ψυχολογία, μιας και είχε προηγηθεί ένας απίστευτος τσακωμός μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν, από την πρώτη στιγμή οι Μαχητές εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση των αντιπάλων και για αυτό από τον πρώτο αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ.

Τελικά, τα κατάφεραν και οι Μαχητές κερδίσαν το πρώτο τους έπαθλο επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

«Δεν θέλω να το ξανά ξεπεράσω αυτό» - Δύσκολες ώρες για τον Χανταμπάκη! Ξέσπασε σε κλάματα

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα στον στίβο μάχης, με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο όπου βγήκε η Ελένη Χαμπέρη από την κάλπη των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για τη στημένη ψηφοφορία, όπως την χαρακτήρισε και ισχυρίστηκε πώς η Ελευθερία με τον Μάριο βρίσκονται συνεχώς «κρυφά» και ερωτοτροπούν.

Αμέσως μετά, ο Μπάρτζης "επιτέθηκε" και στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατηγορώντας τον για ψέμματα, ενώ στον τσακωμό μπήκε και ο Στάθης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Στέλιο ψεύτη, υποστηρίζοντας πως κρύβει τον χαρακτήρα που είχε το 2017.

Μετά τον τσακωμό, τόσο ο Στάθης όσο κι ο Στέλιος, αφού πρώτα αποκάλεσε την αντίπαλη κλίκα "σκουπίδια", αποχώρησαν από την ομάδα προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση που δημιουργήθηκε.

Εν τέλει, οι Κόκκινοι έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας και γύρισαν στην καλύβα τους πλήρως απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τα τελευταία γεγονότα. Μάλιστα, σε συζήτηση που είχαν ο Στέλιος και ο Σάκης Κατσούλης, λόγω της όλης πίεσης και έντασης αλλά και εξαιτίας του ότι δεν έχουν μάθει στα ζωή τους να δέχονται τέτοια συμπεριφορά, ξέσπασαν σε κλάματα.

«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», αρκέστηκε να πει ο Στέλιος.

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε.

Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο», πρόσθεσε ο Σάκης.

Την ίδια στιγμή, όμως και η Μαριαλένα βγήκε εκτός εαυτού με τα λεγόμενα του Μπάρτζη, λέγοντας: «Αντικειμενικά τώρα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει από την στιγμή που δεν προσβάλλει την ομάδα σου. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη του Νίκου.

Ελπίζω να μπει το μυαλό στο κεφάλι του, να μην επηρεάζεται όπως δύο χρόνια και έχει ο Θεός. Θέλω να συνέλθει, να φάει ένα χαστούκι, ένα γερό χαστούκι και να γίνει ο Νίκος που αγάπησα».