Survivor All Star trailer 4/3: Δυστυχώς! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι

Χάος στο σημερινό επεισόδιο αποχώρησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 4/3: Δυστυχώς! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι

Το απόλυτο χάος επικράτησε χθες 3/3 στο Survivor All Star! Τόσο καιρό ακούγαμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης θα τσακωθεί άσχημα με ορισμένους συμπαίκτες του, γεγονός που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως βγαίνοντας από το συμβούλιο, άκουσε τον ίδιο και τον Μάριο να φωνάζουν πως "έγιναν μάγκες στον κόσμο" (με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας), κάτι που εξόργισε τον Σχίζα, μιας και όπως τους είπε, σε περίπτωση που φύγει η Ελένη Χαμπέρη, θα ξεκινήσουν για τα καλά οι ήττες.

Όλα αυτά όπως είπε, τα συνόδεψε και με βρισιά, με τον Στέλιο να ψάχνει αμέσως γύρω του κάμερες προκειμένου να «πάρει ξανά το αγγελικό του πρόσωπο» και να του αποδώσει τις ευθύνες. Τόνισε, λοιπόν, πως ο Χανταμπάκης είναι 100% πονηρός, πως είναι ρόλος και πως είναι ακριβώς ότι είχαμε δει το μακρινό 2017 - δείτε εδώ αναλυτικά τα λόγια του με το ασύλληπτο "άδειασμα".

Το όλο σκηνικό συνεχίστηκε και στη συνέχεια λίγο πριν τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας! Ο Στάθης κατηγόρησε μπροστά σε όλους τον Χανταμπάκη, γεγονός που δημιούργησε μεγάλο χαμό, ειδικά αφότου είχε προηγηθεί το όλο σκηνικό με τον Μπάρτζη να κατηγορεί Ελευθερίου - Πρίαμο και όλοι να ουρλιάζουν.

Η συνέχεια σήμερα 4/3 στο Survivor All Star επί της οθόνης απευθείας από το Άγιο Δομίνικο

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, η Ελένη Χαμπέρη θα ξεσπάσει πολύ άσχημα απέναντι σε όλη την ομάδα της, λέγοντας πως όλο αυτό με τις κλίκες και το σχέδιο που λένε πως έχει δημιουργηθεί για να αποχωρήσει εκείνη και όχι κάποιες άλλες συμπαίκτριες της, κάτι που ο Μπάρτζης αποκάλυψε.

Η Ελένη ωστόσο όπως θα αναφέρει σήμερα και από χθες έχει πει σε όλους, δεν της κάνει καλό και δεν της αρέσει καθόλου, αφού δεν την νοιάζει αν αποχωρήσει η ίδια ή κάποιος άλλος. Θέλει απλά να περνάει καλά και να κερδίζουν στα αγωνίσματα.

Στη συνέχεια θα δούμε το αγώνισμα επάθλου - δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει - αλλά και στο συμβούλιο του νησιού τον παίκτη που αποχωρεί - δείτε εδώ ποιος γυρνάει Ελλάδα.