Survivor All Star spoiler 4/3: Άδικο ή δίκαιο; Αυτός αποχωρεί απόψε και γυρνάει Ελλάδα

ΑΝΤΙΟ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 4/3: Άδικο ή δίκαιο; Αυτός αποχωρεί απόψε και γυρνάει Ελλάδα

H εβδομάδα που κύλησε στο Survivor All Star είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι νίκες κάπως μοιράστηκαν επιτέλους. Στην πρώτη ασυλία της Κυριακής 26/2, νικητές ήταν οι Μαχητές και στον τάκο έπεσε από τους Κόκκινους η Χριστίνα Κεφαλά ενώ την Δευτέρα μετά τη νίκη των Διάσημων οι Μπλε ψήφισαν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Τέλος, το βράδυ της Τρίτης συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελένη Χαμπέρη, αφού έχασαν οι Κόκκινοι ξανά.

Λόγω των υποψηφίων μάλιστα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση! Ορισμένοι Μπλε θεώρησαν άδικη την υποψηφιότητα του Παναγιώτη, καθώς εκτός του ότι είναι νέος παίκτης και δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων του, δεν θεωρούν κάποιοι πως αν φύγει θα δυναμώσει η ομάδα.

Από την άλλη, όπως είδαμε στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε την κλίκα της Ελευθερίας Ελευθερίου πως έστησαν έτσι την ψηφοφορία για να μην βγει εκείνη στον τάκο, λέγοντας μάλιστα πως χάνεται στο δάσος με τις ώρες μαζί με τον Μάριο Πρίαμο.

Αυτός αποχωρεί απόψε 4/3 από το Survivor All Star

Όπως και να έχει οι υποψήφιοι είναι αυτοί και ότι και να λένε, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει εκείνον που θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει οριστικά πίσω στην Ελλάδα. Η ψηφοφορία ήδη έχει ολοκληρωθεί εδώ και ημέρες, αφού το παιχνίδι έκανε να βγει δυο ημέρες στον αέρα, και σήμερα θα δούμε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Youweekly.gr μετά την σημερινή 4/3 νίκη επάθλου (δείτε ποιος την παίρνει), θα ανακοινωθεί πως αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά!

Δείτε επίσης το trailer του αποψινού επεισοδίου!

Survivor All Star spoiler 4/3 αποχώρηση