Survivor all star: «Η αρχή του τέλους σου Μαρτίκα! Σε έκαναν όλοι...» - Τα "καρφιά" του Βασάλου για τον φαρμακοποιό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Η αρχή του τέλους σου Μαρτίκα! Σε έκαναν όλοι...» - Τα

Το survivor all star είναι στον αέρα του ΣΚΑΙ εδώ και λίγα λεπτά και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι μέσα στα νεύρα και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις απόψεις τους για το χθεσινοβραδινό (4/3) συμβούλιο του νησιού, που ο Σπύρος Μαρτίκας για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστούσε (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και στην συνέχεια του Νικόλα Αγόρου, να αναφέρονται στον φαρμακοποιό με όχι και τόσο καλά λόγια. Ο λόγος φυσικά, τα "μαγειρέματα" του στην αντίπαλη ομάδα.

Τα σχόλια των Βασάλο και Αγόρου για τον Μαρτίκα

«Αρχή του τέλους για Μαρτίκα, σε κάνανε πέρα οι φίλοι σου», είπε ο Βασάλος.

«Να τον φωτίσει ο θεός και να μη λέει ασυναρτησίες, γιατί εγώ γελάω, απλά!», συμπλήρωσε ο Νικόλας Αγόρου.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Στην ομάδα των διασήμων γίνεται μεγάλος χαμός, αφού ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει μία "βόμβα" που του "πέταξε" η Ελευθερία Ελευθερίου για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ όλη την αλήθεια), και αυτό φαίνεται πως τους έχει κλονίσει.

Οι μπλε από την άλλη πλευρά, είναι ήρεμοι, όσο αυτό είναι εφικτό και παρακολουθούν τα γεγονότα των αντιπάλων με μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι μαζί όμως θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα για να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Μία ομάδα είναι αυτή που θα φέρει τη νίκη (δείτε εδώ ποια) και αφού θα υπάρξει κάποια ήττα, την ώρα του συμβουλίου στον Άγιο Δομίνικο θα ανατραπούν όλα.

Αφού, λοιπόν, οι μαχητές θα φέρουν τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι κόκκινοι θα δώσουν ένας ένας ένα όνομα στην κάλπη, "δίνοντας" αυτόν τον συμπαίκτη που θέλουν να δουν να φεύγει. Ύστερα, λοιπόν, από όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου, είτε λόγω του Πρίαμου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μπάρτζη για την σχέση τους), είτε λόγω των όσων θα αποκαλύψει στον Στάθη, εκείνη είναι που θα βγει η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου