Survivor all star: «Εξαφανισμένοι στην Ζούγκλα» - Έβγαλαν τα "φτυάρια" η Ελευθερίου με Ευρυδίκη για Μπάρτζη & Σχίζα

«Δεν κάνουν τίποτα όλη μέρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Εξαφανισμένοι στην Ζούγκλα» - Έβγαλαν τα

Πριν τον άγριο τσακωμό της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα για την συμπεριφορά και την αποκάλυψη της στον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ την στιγμή) στο αποψινό (5/3) επεισόδιο του Survivor all star, η τραγουδίστρια πήγε με την φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο δάσος και ξεκίνησαν να "κράζουν".

Οι δυό τους αναφέρονταν στον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα, που έχουν χαθεί από την καλύβα των κόκκινων και εμφανίζονται μόνο για τους στίβους μάχης και το φαγητό. Μια κατάσταση που δεν είναι ομαδική σύμφωνα με τις παίκτριες της κόκκινης ομάδας.

Τα σχόλια των Ελευθερίου και Παπαδοπούλου για Σχίζα & Μπάρτζη στο Survivor all star

«Ευτυχώς που έχω εσένα. Αυτή τη στιγμή επειδή ψήφισα την Ελένη με έχουν στη μπούκα. Δεν μου απευθύνουν τον λόγο. Εγώ σαν άνθρωπος δεν θα το έκανα αυτό. Αύριο μεθαύριο που θα ψηφιστώ εγώ θα είναι όλα τέλεια» είπε η Κύπρια τραγουδίστρια στη φίλη της.

Στην πορεία, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είπε στην κάμερα του ριάλιτι: «Από το πρωί έφτιαξα αλάτι, το έξυσα, το μάζεψα, έτριψα καρύδα να βάλουν το ρύζι τους. Εγώ δεν το τρώω, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να κάνουμε πράγματα όλοι ο ένας για τον άλλο να βελτιώνουμε το βιωτικό μας επίπεδο. Υπάρχουν όμως, άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα όλη μέρα και μιλάω για τον Στάθη και τον Νίκο που είναι εξαφανισμένοι στη ζούγκλα. Τους βλέπουμε μόνο όταν μαγειρεύουμε και στα αγωνίσματα μετά».

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Αφού, λοιπόν, οι μαχητές θα φέρουν τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι κόκκινοι θα δώσουν ένας ένας ένα όνομα στην κάλπη, "δίνοντας" αυτόν τον συμπαίκτη που θέλουν να δουν να φεύγει. Ύστερα, λοιπόν, από όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου, είτε λόγω του Πρίαμου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μπάρτζη για την σχέση τους), είτε λόγω των όσων θα αποκαλύψει στον Στάθη, εκείνη είναι που θα βγει η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου