Survivor All Star spoiler 6/3: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ; - Αυτοί είναι οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα έχει καλή παρέα μαζί της στον τάκο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 6/3: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ; - Αυτοί είναι οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Η 9η εβδομάδα για κάποιους Survivors all Star μπήκε καλά ενώ για κάποιους άλλους όχι και τόσο. Από την μια, στο χθεσινό 5/3 επεισόδιο, είχαμε την Ελένη Χαμπέρη να χαίρεται πολύ που ο κόσμος την κράτησε μέσα, ενώ από την άλλη τον Στάθη Σχίζα να ανακοινώνει πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε φυσικά πως σίγουρα δεν ήταν κι από τις καλύτερες ημέρες της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι. Η γνωστή τραγουδίστρια τα ήθελε και τα έπαθε που λένε και βρέθηκε πέρα από το επίκεντρο, και στον τάκο, αφού ήταν η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε από τους Κόκκινους, μετά την ήττα τους.

Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) οπότε πάμε να μπούμε κατευθείαν στο ψητό!

Οι διάσημοι έχουν πέσει στα πατώματα αγωνιστικά με την τόσο χάλια ψυχολογία που επικρατεί στην καλύβα κι αυτό φαίνεται πως θα τους κοστίσει! Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δίπλα στην Ελευθερία Ελευθερίου αυτή την εβδομάδα θα κάτσουν, η κολλητή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φυσικά αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας! Αυτή η ψηφοφορία του κοινού, όπως καταλαβαίνετε κι εσείς, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...