Survivor All Star trailer (8/3): «Να ξέρετε ότι...» - "Παγώνουν" και ο Λιανός και οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σπύρου Μαρτίκα

«Ποιος είναι αυτός; Δεν θέλω να φύγω!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer (8/3): «Να ξέρετε ότι...» -

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 8/3 και όπως αποδεικνύεται από το trailer θα ξεσπάσει νέο σκάνδαλο. Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, η Ελευθερία Ελευθερίου, εμπλέκεται σε άλλο ένα σκάνδαλο.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωποι της παραγωγής την πιάνουν στα πράσα να κρυφακούει κρυμμένη στους θάμνους την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα στις κάμερες τους ΣΚΑΪ και μόλις το αντιλαμβάνονται γίνονται όλοι έξαλλοι μαζί της (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει).

Όλα όσα θα δούμε απόψε 8/3 στο Survivor All Star

Ο φαρμακοποιός αρχίζει να της φωνάζει, ενώ δεν θα χάσει ευκαιρία και θα την ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους λίγο πριν τον σημερινό αγώνα, ώστε και οι αντίπαλοι να μάθουν τα καμώματά της και να πάψουν να στοχοποιούν εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη για όλα τα κακά της κόκκινης ομάδας, με εκείνους με μένουν άναυδοι.

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;», της λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να γίνεται έξαλλος και να της φωνάζει.

Μάλιστα, της λέει σε έντονο ύφος: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα».

Και τότε η Ελευθερία Ελευθερίου τα χάνει και απαντά: «Του Μαρτίκα άκουσα».

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Μπορεί σήμερα, Τετάρτη (8/3), να μην έχουμε ούτε έπαθλο φαγητού ούτε και ασυλίας στο Survivor All Star, αλλά έχουμε έπαθλο επικοινωνίας και εμείς εδώ στο youweekly.gr γνωρίζουμε πολύ καλά ποια ομάδα θα κερδίσει και φυσικά το μοιραστήκαμε μαζί σας (δείτε εδώ τι θα γίνει σήμερα).

Αφού, λοιπόν, ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα για απόψε το βράδυ, ας μιλήσουμε λίγο για το τι θα συμβεί αύριο, Πέμπτη 9/3, που πρόκειται να συμβεί και η αποχώρηση. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εδώ και μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ από χθες (7/3) και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατούς παίκτες, οι οποίοι σίγουρα ο καθένας τους έχε ένα πολύ μεγάλο και δυναμικό κοινό έξω από το παιχνίδι που τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Οι τηλεθεατές, βέβαια, μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει πως δεν ψηφίζουν μόνο με βάση την δημοφιλία, αλλά κρίνουν και από την συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων, γι' αυτό και έχουμε δει την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αλλά και της Καρολίνας Καλύβα, η οποία έφυγε κακήν κακώς μετά την απάτη της στο Μπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, αυτή τη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού δεν θα πάρει μία από τις δύο γυναίκες. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βέβαια τις προάλλες ανέφερε πως δεν θα ήθελε να πάρει πολλές ψήφους, διότι δεν είναι χαρούμενη στον Άγιο Δομίνικο και ίσως θα ήταν μία λύτρωση εάν έφευγε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Survivor All Star