Survivor all star: «Δεν έχω ιδέα ότι είσαι εκεί. Είναι ανεπίτρεπτο!» - Η στιγμή που η παραγωγή ''τσακώνει'' την Ελευθερίου να κρυφακούει

«Είναι στημένη εδώ από τις 7 το πρωί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν έχω ιδέα ότι είσαι εκεί. Είναι ανεπίτρεπτο!» - Η στιγμή που η παραγωγή ''τσακώνει'' την Ελευθερίου να κρυφακούει

Την Τετάρτη 8/3 κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Survivor all star, το οποίο με λίγα μόλις πλάνα του κατάφερε να βάλει φωτιές, καθώς έδειχνε την Ελευθερία Ελευθερίου να πιάνεται στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου να κρυφακούει.

Έτσι και έγινε λοιπόν, όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, καθώς τη στιγμή που έδινε προσωπική συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας ή αλλιώς το ''Q'' του, η Ελευθερία φάνηκε στο πλάνο, να κατασκοπεύει όσα λέγονται.

Χαρακτηριστικό είναι όχι μόνο το άδειασμα του Σπύρου στην κύπρια τραγουδίστρια, αλλά και όσα της είπε η ρεπόρτερ της παραγωγής, η οποία έμεινε άναυδη, καθώς όπως της είπε δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται στο σημείο (δείτε εδώ το δηλητήριο της Ελευθερίου στο Μαρτίκα).

Η στιγμή που ο Σπύρος Μαρτίκας πιάνει τη Βρισηίδα Ανδριώτου να τον κατασκοπεύει στο Survivor all star

Ε.Ε.: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα! Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα!

Σ.Μ.: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ε.Ε.: Από το πρωί.

Σ.Μ.: Όλα τα κιου έχει δει!

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ε.Ε.: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Σ.Μ.: Όλα τα κιου έχει δει!

Ε.Ε.: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ!

Σ.Μ.: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ε.Ε.: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί!

Ε.Ε.: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;

Ε.Ε.: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Σ.Μ.: Όλα τα κιου έχει ακούσει! Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα

Τα "καρφιά" του Μαρτίκα στην Ελευθερίου τις προηγούμενες ημέρες

«Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor. Η Ελευθερία δήλωσε ότι μεγαλοποιούνται τα πράγματα εδώ μέσα και η ομάδα ζει την απόλυτη καταστροφή. Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor, ένας φοβερός άνθρωπος δεν άντεξε στο ψέμα της κι αποχώρησε και γυρνά με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας ότι τα πράγματα μεγαλοποιούνται.

Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα, εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε κι ο Στάθης, Ο κόσμος θα κρίνει κι είτε θα με λυτρώσει από αυτήν την ανήθικη, ανθρωποφάγο κι απάνθρωπη στάση ορισμένων ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών» είχε πει ο Μαρτίκας στο Survivor.