Survivor all star: «Θα μου στοιχίσει στην καριέρα μου...» - Έντρομη η Ελευθερίου μετά τις αποκαλύψεις του Μαρτίκα

Την παρηγορούσε ο Πρίαμος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα μου στοιχίσει στην καριέρα μου...» - Έντρομη η Ελευθερίου μετά τις αποκαλύψεις του Μαρτίκα

Τον απόλυτο πανικό έχει προκαλέσει η Ελευθερία Ελευθερίου με το που μπήκε στο Survivor all star, καθώς ασχολείται μαζί της η κόκκινη ομάδα, στην οποία ανήκει, η μπλε και φυσικά το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών στην Ελλάδα.

Η ίδια έχει εκθέσει τόσο τα προσωπικά της, όσο και πολλά κομμάτια του χαρακτήρα της μέσα από το ριάλιτι, που παίζει, ενώ την Τετάρτη 8/3 συγκεκριμένα πιάστηκε να κρυφακούει μέσα στη ζούγκλα (δείτε εδώ το βίντεο).

Νωρίτερα όμως είδαμε την ίδια λίγο πριν κοιμηθεί στην καλύβα - για άλλη μια φορά να ξεσπάει σε κλάματα - σχετικά με τις συμπεριφορές του Μαρτίκα στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως φοβάται μην της κάνει κακό στην καριέρα της.

Τα κλάματα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor all star

Βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η Ελευθερίου τα έχει ξαναβρεί με τον Μάριο Πρίαμο!

Ο... αγαπημένος της, Μάριος Πρίαμος φαίνεται πως τα έχει ξαναβρεί με την πρώην του... Ελευθερία Ελευθερίου. Η σχέση τους ειπώθηκε αρχικά στο επεισόδιο της Παρασκευής 3/3 από το Νίκο Μπάρτζη και επιβεβαιώθηκε σήμερα, Τρίτη 7/3, μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη (ειδικού στα θέματα του Survivor) στην εκπομπή Πρωινό μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του Νίκου Παρτσώλη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος όντως απομονώνονται στο δάσος και όντως κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν μόνο δυο καλοί φίλοι.

Επίσης, αποκάλυψε πως κρύφτηκε στους θάμνους για να κρυφακούσει τι λένε οι συμπαίκτες της για εκείνη, και την εντόπισε η κάμερα. Μάλλον τα πλάνα θα παιχτούν στα επόμενα επεισόδια. Αχ βρε Ελευθερία μου, καλά ήσουν στο τραγούδι! Δεν σε θέλει και τόσο το ριάλιτι.