Survivor all star: «Είμαι πολύ ευαίσθητος με αυτό...» - Έκλαιγε απαρηγόρητος ο Μπόγδανος με την ανακοίνωση του Λιανού

Τι τον ''λύγισε'' τόσο πολύ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαι πολύ ευαίσθητος με αυτό...» - Έκλαιγε απαρηγόρητος ο Μπόγδανος με την ανακοίνωση του Λιανού

Την Τετάρτη 8/3 στο Survivor all star οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού μαζί με αυτό της επικοινωνίας, με τη μπλε ομάδα να θέλει διακαώς τη νίκη μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω στο κομμάτι αυτού του επάθλου.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θύμισε στους μαχητές, πως σε περίπτωση που νικήσουν (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) τότε θα λάβουν μηνύματα από τους/ τις συντρόφους τους στην Ελλάδα, με τον Ηλία Μπόγδανο να ''λυγίζει'' στη σκέψη της Αλεξάνδρας, για την οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor all star

Η καυτή αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου για τα ερωτικά του

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ratpack.gr θα αφήσει τους αναγνώστες "κάγκελο". Ο Ηλίας Μπόγδανος πραγματοποιεί τα πιο εκρηκτικά live στη νυχτερινή Αθήνα. Μαζί με την μπάντα του, τους INCO, και την ταλαντούχα Αντωνία Καούρη που συστήθηκε πριν λίγο καιρό, κάνουν την πρωτεύουσα να χορεύει στους δικούς τους ξέφρενους ρυθμούς.

Η πλειοψηφία έμαθε τον Ηλία Μπόγδανο μέσω της συμμετοχής του στο Survivor. Εκεί του κόλλησαν το προσωνύμιο ο «Spiderman», κάτι που δείχνει να το απολαμβάνει. Από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείς μαζί του, θα διαπιστώσεις δύο πράγματα: Το πόσο συμπαθητικό παιδί είναι και την απίστευτη ενέργεια που έχει.