Survivor all star: «Μην ξεχνάς...» - Σε άβολη θέση ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το ''καρφί'' του Fipster

Όσα του είπε με το έπαθλο επικοινωνίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν την Τετάρτη 8/3 οι δύο ομάδες στο Survivor all star με τους μπλε να παίρνουν τη νίκη, που τόσο πολύ είχαν ανάγκη μιας έχουν μείνει αρκετά πίσω στο συγκεκριμένο έπαθλο.

Έτσι λοιπόν οι μαχητές οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μάλιστα είδαν φωτογραφίες και διάβασαν μηνύματα φίλων και συντρόφων. Μεγάλη αίσθηση έκανε το μήνυμα, που έλαβε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τον πολύ αγαπημένο του φίλο Fipster, ο οποίος φρόντισε έστω και από την απόσταση, που τους χωρίζει να του κάνει ένα παράπονο για τις παρέες του (δείτε εδώ το βίντεο με Βασάλο και Fipster, που κάνει το γύρο του διαδικτύου).

Το μήνυμα του Fipster στον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor all star

Βασάλος - Φιπστερ
NDP

H ερώτηση για τον Βασάλο και η αντίδραση Βαλαβάνη - Fipster

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Fipster σε φιλανθρωπικό bazzar, όπου τους ρώτησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για το Survivor All Star στο οποιο συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο J2US αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ για την συμμετοχή του Fipster στο Asia Expres είπε: «Ναι τον έβλεπα. Εγώ είμαι team Φίλιππος. Οι προσωπικότητές μας ταιριάζουν περισσότερο, από ότι με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά. Δεν θα πήγαινα με τον Fipster στο Asia Express».

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα», σχολίασε ο Fipster έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το Survivor All Star.

Σε άλλη ερώτηση για αν τους έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις είπε με χιούμορ: «Θα κάνουμε το “Πολύ Μπλα-Μπλα” με την Ευρυδίκη. Δεν ξέρουμε κάτι. Κάτσε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος».

Όσον αφορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αν θα μπορούσε να συνυπάρχει με τους τρεις τους σε εκπομπή είπε: «Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη. Σκέψου Βασάλο – Βαλαβάνη – Fipster. Αντίο ζωή».

Να σημειώσουμε πως μέχρι και σήμερα παραμένει μυστήριο για το τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο, αφού κανείς από τους δυο δεν απαντάει ανοιχτά για το αν είναι μαζί ή αν έχουν χωρίσει και απλά παραμένουν φίλοι.