«Η Αφροδίτη είχε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ» - Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Survivor για την Σκαφίδα

Μπλεγμένη και στο σκάνδαλο με την Ασημίνα και την Δαλάκα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Αφροδίτη είχε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ» - Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Survivor για την Σκαφίδα

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε ο Τόνι Σταυράτης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Survivor του 2019. Σχολίασε λοιπόν, το σκάνδαλο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ "άδειασε" την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Αποκάλυψε ότι υπήρχαν παίκτες στον δικό του κύκλο, που έτρωγαν κανονικά και είχαν επικοινωνία με την Ελλάδα, όμως δεν είχαν αποβληθεί.

Οι αποκαλύψεις του Σταυράκη για παίκτες του Survivor

«Υπήρχαν άτομα στο δικό μας που είχαν επικοινωνία έξω και έτρωγαν. Είχαν στήσει ένα σχέδιο με local, ο οποίος είχε επαφή με κόσμο στην Ελλάδα και τους έστελνε φαγητό. Ήξεραν τι γίνεται ανά πάσα στιγμή και κινούνταν με βάση όσα τους έλεγαν απ’ έξω», αποκαλύπτει.

Και συνεχίζει: «Ό,τι έγινε με την Κατερίνα, έγινε και με άλλα άτομα αλλά δεν αποβλήθηκαν. Κάλυψαν τα ίχνη τους και απλά έδωσαν στεγνά την Κατερίνα και την Ασημίνα. Πιθανολογώ ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μέσα σε αυτό το σχέδιο».

«Η Αφροδίτη είχε τότε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ. Ήξερε πολύ καλά την Κατερίνα, είχαν μαλώσει μετά το παιχνίδι. Την πλησίασε και της ζήτησε συγγνώμη τώρα, η Κατερίνα τη συγχώρησε, εγώ της είπα να μην το κάνει, και έφτασε εδώ που έφτασε», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Ο Στάθης ωραία τα είπε αλλά δεν με πείθει ότι ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε. Ίσως κόπηκε η επικοινωνία που είχε με τον κόσμο και ένιωσε ότι πρέπει να φύγει», είχε για τον Σχίζα λίγο αφότου πήγε με την δικηγόρο του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Λίγα λόγια για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982, δηλαδή σήμερα είναι 40 ετών. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Survivor All Star Σκαφιδά