Survivor all star: Τον αποκάλεσαν ''παππού'' και τα πήρε στο κρανίο - Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας

Ποιος είπε τη λέξη κλειδί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Τον αποκάλεσαν ''παππού'' και τα πήρε στο κρανίο - Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας

Σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο είδαμε να αγωνίζονται την Πέμπτη 9/3 στο Survivor all star μαχητές και διάσημοι, με τους κόκκινους συγκεκριμένα να θέλουν διακαώς τη νίκη, αφού όπως τόνισαν η πείνα για εκείνους έχει πάει σε άλλα επίπεδα (δείτε γιατί έμεινε εκτός η Ελευθερίου).

Και ενώ οι μπλε ήταν λίγο πιο μπροστά σε σχέση με τους κόκκινους, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να παίζει έναντι του Σπύρου Μαρτίκα με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη από το δεύτερο. Και ενώ λοιπόν, ο μισθοφόρος πήγε να πανηγυρίσει τη νίκη του, άκουσε από το Πρίαμο να τον αποκαλεί ''παππού''.

Τότε λοιπόν ήταν και η στιγμή, που για άλλη μια φορά ο Τάκης έχασε τον εαυτό και άρχισε να φωνάζει, καθώς ως παππούς, όπως αυτοκαλέστηκε, καταφέρνει και κερδίζει.

Η έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια με το Μάριο Πρίαμο

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Όλα δείχνουν πως θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες όλα θα κριθούν στον πόντο και το σκορ θα φτάσει το 10 - 9, πράγμα που φανερώνει πως και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ, ενώ οι κόκκινοι, παρά τα όσα συμβαίνουν, προσπαθούν να ανέβουν και να πάρουν επιτέλους τα πάνω τους.

Δυστυχώς, όμως, θέση στο βάθρο υπάρχει μόνο για μία ομάδα και το youweekly.gr έχει μάθει ποια θα είναι! Για κακή τύχη των Διασήμων, οι Μπλε θα φτάσουν πρώτοι στον τελικό πόντο και έτσι θα γεμίσουν για άλλη μία φορά τα στομάχια τους, αφήνοντας τους αντιπάλους τους νηστικούς για άλλη μια εβδομάδα.

Θέλετε μήπως να μάθετε και ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Σας έχουμε την απάντηση εδώ!