Masterchef 7: «Έλα να της ρίξουμε την ψυχολογία...» - ''Πάγωσαν'' όλοι με την παίκτρια που μπήκε στο ριάλιτι

ΠΑΝΙΚΟΣ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Έλα να της ρίξουμε την ψυχολογία...» - ''Πάγωσαν'' όλοι με την παίκτρια που μπήκε στο ριάλιτι

Την Πέμπτη 9/3 είδαμε στο Masterchef 7 να διαγωνίζονται οι 4 υποψήφιες προς αποχώρηση σε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής με τις Μαρία Λαζαρίδου, Σέβα, Μαρία και Γιώτα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Εκείνη, που εν τέλει τα πήγε λιγότερο καλά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία θα έπρεπε στη συνέχεια να αναμετρηθεί με μία εισβολέα, η οποία ήρθε να ταράξει τα νερά από τον 5ο κύκλο του διαγωνισμού.

Ο λόγος για τη μανούλα, Μαρίνα Ντεμολλάι η οποία μπήκε έτοιμη να τα δώσει όλα, με το εξώστη να δείχνει αρκετά αγχωμένος με το που την είδε να κάνει την είσοδό της (δείτε εδώ την επίθεση, που είχε δεχτεί στο instagram).

Η νέα παίκτρια που μπήκε την Πέμπτη 9/3 στο Masterchef 7

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι μπορεί να έχει κάνει μαγειρικά η Μαρία και κατά πόσο έχει εξελιχθεί αλλά ξέρω πως είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή η Μαρίνα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Και μαγειρικά και ψυχολογικά και σωματικά και σε όλα της. Αυτή τη φορά ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο γιατί τα κατάφερα τόσο καλά την προηγούμενη φορά και μπορώ να πιεστώ λίγο παραπάνω για να έχουμε αυτή τη φορά τη δεύτερη γυναίκα MasterChef», είπε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το διαγωνισμό

Για άλλη μία νέα και πολλά υποσχόμενη δοκιμασία είδαμε να διαγωνίζονται οι επίδοξοι σεφ στο Masterchef 7 την Τετάρτη 8/3 με τη Μαρία Μπέη να αναδεικνύεται, ως η καλύτερη κερδίζοντας έτσι τα 1.000 ευρώ.

Αφού λοιπόν οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα όλων των παικτών, θα έπρεπε να ξεχωρίσουν τα λιγότερο καλά, τα οποία ήταν 4 και ανήκαν όλα σε γυναίκες, με τις Μαρία Λαζαρίδου, η Σέβα, η Μαρία και η Γιώτα να βγαίνουν οι πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση (δείτε εδώ το κράξιμο, που έριξε η Πωλίνα στη Μαρία πριν από λίγες ημέρες).