Με μια μαύρη και αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα - Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στον ημιτελικό του The Voice

Έμεινε το κοινό με ανοιχτό το στόμα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με μια μαύρη και αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα - Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στον ημιτελικό του The Voice

Το αποψινό (10/3) επεισόδιο του The Voice είναι στον αέρα και η Φαίη Σκορδά, παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για την παρουσίαση της (δείτε τα εδώ) για ακόμη μια φορά καλοσώρισε τους τηλεθεατές και το κοινό του πλατό στο μεγάλο ημιτελικό του talent show, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη με την απίστευτη εμφάνιση της και το ρούχο, που αναδείκνυε το καλίγραμμο σώμα της και όχι μόνο.

Η εμφάνιση της Σκορδά στον αποψινό (10/3) ημιτελικό του The Voice

Με μια μαύρη και άκρως στενή ολόσωμη φόρμα, περπάτησε στο πλατό του The Voice και τα συνδίασε με ένα σέτ κοσμημάτων, που ήταν γεμάτα με μικρά διαμαντάκια, κάτι που έδενε απίστευτα στον λαιμό και τα χέρια της καλλονής παρουσιάστριας.

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, καλωσορίσατε πολλά φιλιά σε όλους. Καλωσορίσατε στο live ημιτελικό του The Voice Of Greece μετά από 20 ξεχωριστές βραδιές, αυτή τη σεζόν είμαστε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Εκατοντάδες διαγωνιζόμενοι, εκατοντάδες τραγούδια, δεκάδες αναμετρήσεις, δεκάδες μονομαχίες και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα 7 πολυπόθητα εισητήρια για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου ένας νικητής θα κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο από την Minos EMI Universal», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η εμφάνιση της Σκορδά στον ημιτελικό του The Voice

Ο παίκτης που υπερίσχυσε στο 2ο live του The voice (25/2)

Το βράδυ του Σαββάτου 25/2 η Φαίη Σκορδά άνοιξε το 2ο live Cross battles του The Voice με τις απολαυστικές μουσικές μονομαχίες, από τις οποίες θα προκριθούν στον ημιτελικό μόνο 7 διαγωνιζόμενοι (δείτε εδώ τη λαμπερή της εμφάνιση).

Αμέσως μετά τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας είδαμε στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου να ανεβαίνουν η Άννυ Γαλάνη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ο Ζαφείρης Παρασχάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το ταλέντο και των δύο είναι αδιαμφισβήτητο, με την κοπέλα να ερμηνεύει το «τυχερό αστέρι», ενώ το αγόρι είπε το «Angels» ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Μετά λοιπόν από την ψηφοφορία του κοινού είδαμε να συμβαίνει το απίστευτο, αφού η διαφορά των δύο ήταν τεράστια μιας και ο Ζαφείρης υπερίσχυσε με 74% έναντι του 26%.