The Voice: «Όχι! Γιατί Φαίη;» - Κόντρα μεταξύ Ρουβά και Μουζουράκη

«Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν θέλω και κανείς μας δεν θέλει να επηρεάσει το κοινό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice: «Όχι! Γιατί Φαίη;» - Κόντρα μεταξύ Ρουβά και Μουζουράκη

Η σκηνή του αποψινού (10/3) επεισόδίου του The Voice γέμισε με μουσική, τραγούδι και, πολλές ατάκες μεταξύ των διαγωνιζόμενων και των κριτών. Μετά την εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο πλατό του ΣΚΑΙ (δείτε την εδώ) ο διαγωνισμός ξεκίνησε και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη των τηλεθεατών, ώστε να τους ψηφίσουν.

Βέβαια, στη σκηνή του μουσικού talent show ανέβηκε για μια ακόμα φορά η Μαρία Σακελλάρη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η λογομαχία των Μουζουράκη και Ρουβά στο The Voice

Μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της, όμως, έμελλε να ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά σχετικά με τον ήχο που έφτανε τόσο στα αυτιά των coaches όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Δίνοντας, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τον λόγο στον δεύτερο, εκείνος δεν έκρυψε την αρχική του αμηχανία.

«Τι γίνεται; Τώρα, να σου πω κάτι; Δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε στα παιδιά…» πρόδωσε, δειλά, ο Σάκης Ρουβάς για να σπεύσει ο Πάνος Μουζουράκης να τονίσει πως «εντάξει, κοίταξε, η ευθύνη για το τραγούδι είναι δικιά μου». Στη συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο με την παρουσιάστρια να επιχειρεί να εξομαλύνει την κατάσταση.

  • Σ.Ρ.: Όχι, γιατί; Φαίη μου, δεν ξέρω αν σε αυτό το σημείο…
  • Φ.Σ.: Εγώ βρίσκω πολύ ενδιαφέρον να ακούμε την αλήθεια γιατί πια είναι το κοινό που αποφασίζει και πια ακούμε κάτι που εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις. Σάκη μου, πρέπει να υπάρχει ένα ουσιαστικό σχόλιο
  • Σ.Ρ.: Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν θέλω και κανείς μας δεν θέλει να επηρεάσει το κοινό και σίγουρα όχι αρνητικά. Όμως, από την άλλη, δεν ξέρω αν θα πρέπει να λέμε όταν βλέπουμε κάτι. Καταρχάς, Μαρία, είσαι μια κούκλα. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το τραγούδι αλλά και σχετικό. Θέλω να πω το εξής. Εγώ, Μαρία μου, θα ήθελα να επικεντρωθείς περισσότερο στην αυτοπεποίθηση σου. Θα ήθελα, αγάπη μου, να ανεβαίνεις πάνω στη σκηνή και αυτό που συμβαίνει μέσα στην καρδούλα σου να το έχεις φέρει με κάποιο τρόπο σε αρμονία. Δεν θέλω αυτό το άγχος που έχεις, ίσως η ανασφάλεια που έχεις, να το εισπράττω εγώ όταν είσαι επάνω στη σκηνή.
  • Π.Μ.: Να εξηγήσω πως για κάποιους λόγους της παραγωγής αναγκάστηκε η Μαρία να αλλάξει τραγούδι την τελευταία στιγμή για τον τελικό αύριο. Κάτι το οποίο από τη μία μας έκατσε πάρα πολύ καλά, γιατί αν περάσει στον τελικό θα μας πει ένα εξαιρετικό τραγούδι, αλλά δυσκόλεψε την φάση να μπορέσει να βγάλει αυτό το τραγούδι το οποίο για μένα είναι άθλος. Δεν μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο τραγούδι και χωρίς να έχεις εμβαθύνει στη διασκευή να το εκτελέσεις, εσύ όμως τα κατάφερες. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά όποια τραγούδια κάναμε πρόβα ακούω έναν διαφορετικό ήχο στο live από αυτόν που άκουγα στην πρόβα. Άμα άκουσες και εσύ το ίδιο πράγμα στα αυτιά σου, θα γυρνούσα και εγώ την πλάτη μου. Νομίζω ότι ήταν μια αγανάκτηση το γύρισμα της πλάτης σου».
  • Σ.Ρ.: Με συγχωρείς που σε διακόπτω, Πάνο μου, πραγματικά με συγχωρείς. Φαίη μου, θέλω να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο και στην Μαρία πως εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που περιγράφει ο Πάνος αυτή τη στιγμή. Δεν άκουσα τίποτα μεμπτό είτε από την ορχήστρα είτε από την Μαρια. Μου άρεσε πάρα πολύ στην ερμηνεία της. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση της είναι μόνο που βάζω ένα ερωτηματικό.
  • Π.Μ.: Δεν ξέρω τι ακούει, όμως, ο κόσμος στο σπίτι του γιατί εννοείται ότι όλα αυτά φτάνουν μιξαρισμένα.

«Θα χρειαστούμε μια πολύ μικρή διαφημιστική ανάσα. Τι λέτε;» τόνισε η Φαίη Σκορδά με μουδιασμένο χαμόγελο, μόλις αποχαιρέτησε από τη σκηνή τη νεαρή διαγωνιζόμενη, για να ακολουθήσει το σύντομο διάλειμμα των 10″ και να επανέλθει το The Voice στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.