Survivor all star: «Δε θέλω να μιλήσει κανένας...» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αγόρου και Καραγκούνιας

Εντάσεις στους μπλε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δε θέλω να μιλήσει κανένας...» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αγόρου και Καραγκούνιας

Με εντάσεις είδαμε να ξεκινάει το σημερινό (12/3) επεισόδιο στο Survivor all star και συγκεκριμένα στην ομάδα των μπλε είδαμε να έρχονται τα πάνω κάτω, παρά το γεγονός, πως η συγκεκριμένη ομάδα είναι στα πολύ δυνατά της.

Λίγο λοιπόν, πριν πάρουν θέσεις οι παίκτες για να κοιμηθούν στο γνωστό σανίδι, είδαμε να δημιουργείται μια παρεξήγηση σχετικά με το που θα κοιμόταν ο καθένας για να μη βραχούν από τα καιρικά φαινόμενα στο νησί.

Η ένταση του Νικόλα Αγόρου με τον Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας άρχισε να φωνάζει με τον Νικόλα Αγόρου να τα παίρνει και να γίνεται έξαλλος, αποφασίζοντας εν τέλει να αλλάξει θέση στην καλύβα ακόμα και αν βρεχόταν (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα).

«Είπα στον Νικόλα, «Νικόλα μην έρθεις πιο κάτω γιατί είναι ο Γκότσης». Αυτό είπα και εσύ πετάχτηκες και μου λες, «μην φωνάζεις άλλο». Ούτε φώναξα ούτε τίποτα. Απλά όταν θα με θίγεις, θα μιλήσω έντονα» τόνισε, αρχικά ο μισθοφόρος των Μαχητών απευθυνόμενος στην Εύη Σαλταφερίδου. «Όταν θα με θίξεις, θα μιλήσω έντονα Εύη μου! Τι να κάνω; Δυστυχώς. Με έθιξες, Εύη μου», είπε αρχικά ο Τάκης.

«Δεν σε έθιξα, όμως, Τάκη μου. Σου είπα μην φωνάζεις. Δεν σου είπα τίποτα άλλο» πρόδωσε η Εύη Σαλταφερίδυ για να σπεύσει με φωνή ο Νικόλας Αγόρου και να πει «ξεκολλάτε λίγο τώρα όμως! Ξεκολλάτε! Τάκη μου κι εσύ! Σε παρακαλώ πάρα πολύ φίλε», συνέχισε ο Αγόρου.

«Δηλαδή πρέπει να κάνω 50 χρονών άνθρωπος ότι γουστάρετε τώρα;» αναρωτήθηκε, εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας για να συμπληρώσει «σε έθιξα; Τι σου είπα ρε μάγκα; Τι σου είπα αγόρι μου; Θέλω να μου πεις τι σου είπα», κατέληξε ο Καραγκούνιας.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε, λοιπόν, Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για την 1η ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη!

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά θα βρεθούν στην δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν, έναν δικό τους κι όπως μας ενημέρωσαν αυτός θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, για ακόμη μια φορά!

Καμία έκπληξη λοιπόν...