Masterchef 7: «Αποδείχθηκες πουτ@ν@...» - ''Κάγκελο'' η Στέλλα με το σχόλιο της Μαρίας

Πως το αντιμετώπισε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Αποδείχθηκες πουτ@ν@...» - ''Κάγκελο'' η Στέλλα με το σχόλιο της Μαρίας

Στο (11/3) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε τους παίκτες μετά την ήττα τους από τους μπλε να μπαίνουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και εν τέλει να βγαίνουν ως υποψήφιοι οι Μαρία Ματσούκαρου, Νίκος Τράκας και Βαγγέλης Φυλακτάκης.

Στο σημερινό (12/3) είδαμε να πέφτουν στο τραπέζι επικά σχόλια με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά να είναι η Μαρία, η οποία δε δίστασε να κάνει ένα πολύ έντονο σχόλιο, υβριστικό δηλαδή στη Στέλλα, το οποίο και αποκάλυψε η διαγωνιζόμενη στην προσωπική της συνέντευξη (δείτε εδώ τα καρφιά της Στέλλας στον Πορφύρη).

Το έντονο σχόλιο της Μαρίας στο Masterchef 7

«Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες πουτ…! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό», είπε η Μαρία στη Στέλλα.

«Στα αρ… μου και η ασυλία»

Ο κακός χαμός και απόψε (10/3) στο επεισόδιο του Masterchef 7, που σιγά σιγά μπαίνει δυναμικά στα "ριάλιτι" ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR, διότι εκτυλίσσονται οι κόντρες των παικτών και μπροστά στην κάμερα πλέον, όπως αυτή της Πωλίνας, με την Μπέη και όχι μόνο (δείτε εδώ τι έχει γίνει).

Μετά την δοκιμασία των διαγωνιζόμενων, που κυριολεκτικά έβγαλαν ξίφη για να κερδίσουν, ανέβηκαν οι τόνοι και το ριάλιτι ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, η Στέλλα Κάτσε δεν δίστασε πειράζει επανειλημμένως τον καλό της φίλο και συμπαίκτη στην κόκκινη ομάδα, Αλέξανδρο Αντωνελάκη. «Πάντα κύριος ο Αλέξανδρος! Βρε συ, πριν σε γνωρίσω, νόμιζα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη ζωή» του φώναξε, μεταξύ άλλων, με χαμόγελο.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η παίκτρια θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για την προηγούμενη ασυλία και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα για γεγονός ότι εγώ απογοητεύτηκα για τον Αλέξανδρο. Ο λόγος όμως που απογοητεύτηκα δεν ήταν γιατί δεν μου έδωσε εμένα την ασυλία. Αντέδρασα και απογοητεύτηκα ουσιαστικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα μάχεται σε κάτι που είναι αντίθετο και σε κάτι που αδικεί τον άλλον. Όλο αυτό όμως δημιούργησε ένα πρόβλημα».

«Ότι εγώ ήθελα να μου δοθεί η ασυλία. Στα αρχ… μου και η ασυλία, στα αρχ… μου όλα βασικά! Το θέμα μου είναι τη σχέση έχω εγώ με τον Αλέξανδρο και τι έχω εκλάβει από αυτόν τόσο καιρό» διευκρίνησε, εν συνεχεία, η Στέλλα Κάτσε στις δηλώσεις της.