Masterchef 7 highlights 12/3: Η κόντρα Μπέη με Στέλλα συνεχίζεται και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7 highlights 12/3: Η κόντρα Μπέη με Στέλλα συνεχίζεται και ο παίκτης που αποχώρησε

Άλλο ένα επεισόδιο Masterchef είδαμε το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο οποίο δεν έλειψε τίποτα, για ακόμη μια φορά. Η κόντρα της Μαρίας Μπέη με τους συμπαίκτες της, όλο και μεγαλώνει και στο Masterclass ξεκίνησαν τα "βρισίδια". Ακόμη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι παίκτες διαγωνίστηκαν και έπρεπε καλώς ή κακώς να αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος.

Διαβάστε επίσης: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη! Το γύρισε ενοχλημένος άρον άρον

Αναλυτικά τα highlights 12/3 του Masterchef

Το έντονο σχόλιο της Μαρίας στο Masterchef 7

Στο (11/3) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε τους παίκτες μετά την ήττα τους από τους μπλε να μπαίνουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και εν τέλει να βγαίνουν ως υποψήφιοι οι Μαρία Ματσούκαρου, Νίκος Τράκας και Βαγγέλης Φυλακτάκης.

Στο (12/3) είδαμε να πέφτουν στο τραπέζι επικά σχόλια με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά να είναι η Μαρία, η οποία δε δίστασε να κάνει ένα πολύ έντονο σχόλιο, υβριστικό δηλαδή στη Στέλλα, το οποίο και αποκάλυψε η διαγωνιζόμενη στην προσωπική της συνέντευξη (δείτε εδώ τα καρφιά της Στέλλας στον Πορφύρη).

«Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες πουτ…! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό», είπε η Μαρία στη Στέλλα.

Ο παίκτης που αποχώρησε (12/3) από το Μasterchef 7

Την Κυριακή 12/3 για έναν από τους διαγωνιζόμενους του Masterchef 7 το όνειρο θα έληγε, εδώ καθώς μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας είδαμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Μαρία Ματσούκαρου, Νίκος Τράκας και Βαγγέλης Φυλακτάκης.

Η διαδικασία λοιπόν, που ακολούθησε ήταν ένα πιάτο αντιγραφής και συγκεκριμένα του μπακαλιάρου με σικόρε, μύδια καπνιστά και σάλτσα κρασιού. Οι κριτές στη συνέχεια δοκίμασαν με προσοχή και εν τέλει μετά από τις ψηφοφορίες είδαμε να βγαίνει εκτός ριάλιτι μαγειρικής ο Βαγγέλης Φυλακτάκης.