Masterchef 7 10/3 highlights: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη! Το γύρισε ενοχλημένος άρον άρον

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7 10/3 highlights: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη! Το γύρισε ενοχλημένος άρον άρον

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινοβραδινό 10/3 επεισόδιο του Mastechef 7, όπου είδαμε τόσο εκπλήξεις και ανατροπές, όσο και μερικά άτυχα συμβάντα στους κριτές.

Τα 10/3 highlights του Masterchef 7

«Την σιχαινόμαστε όλοι!» - Ο φόβος και τρόμος των παικτών έγινε η Μπέη

Οι παίκτες μετά την αποχώρηση του προηγούμενου παίκτη (δείτε εδώ ποιος έφυγε) έχουν αρχίσει και περιορίζονται και δυσκολεύονται, γιατί οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Βέβαια, οι παίκτες μπορεί να δυσκολεύονται, αλλά έχουν και τις κόντρες τους. Η κοπέλα ή αλλιώς στόχος όλων πραγματικά των παικτώς είναι η Μαρία Μπέη - δείτε εδώ ποια παίκτρια την έκραξε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Για ακόμη μια φορά, οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, με αφορμή τη νέα ομαδική δοκιμασία, χωρίστηκαν σε ομάδες. Η Μαρία Μπέη είχε την ευκαιρία να επιλέξει τόσο το χρώμα της δικής της ομάδας όσο και τον αντίπαλο αρχηγό.

Στο τεστ δημιουργικότητας ήταν από τα καλύτερα πιάτα οπότε λογικά θα είναι και καλός μάγειρας. Έχει και έναν αέρα ότι «είμαι καλός» οπότε θέλω να το αποδείξει αυτό σαν αρχηγός και επίσης λέει πολλά από πίσω μου οπότε του δίνω την ευκαιρία, βάζοντας τον αρχηγό, τουλάχιστον να είναι δικαιολογημένα αυτά που λέει. Οι πιο πολλοί περίμεναν να βάλω την Στέλλα ή τον Ηλία, αλλά δεν μου αρέσει να είμαι προβλέψιμη».

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους πήρα και γω μια αρχηγία. Κακώς που δεν με φοβήθηκε και με έβαλε αρχηγό και επίσης μάλλον την έχουν στρατολογήσει οι φίλοι της εδώ μέσα. Μάλλον θέλουν να με διώξουν αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν ότι και να κάνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μότο Μότο στην κάμερα του MasterChef.

«Αν νομίζει ότι λέω πράγματα πίσω από την πλάτη της είναι πολύ γελασμένη. Δεν πρόκειται να κάτσω ποτέ να ασχοληθώ με τέτοιους μικροανθρώπους. Είναι πολύ αυθάδης για μένα, δεν μου αρέσει καθόλου ο χαρακτήρας της και έχει ένα κακό θράσος».

«Η Μαρία έχει δημιουργήσει φαντάσματα γύρω της, ότι την σιχαινόμαστε όλοι, ασχέτως αν συμβαίνει γιατί το έχει προκαλέσει η ίδια. Παρόλα αυτά, όμως, θεωρώ ότι έχουμε δείξει τα συναισθήματα μας και ο Μότο δεν το έχει κάνει από πίσω της. Ίσα ίσα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Κάτσε για την επιλογή της αρχηγού της κόκκινης ομάδας.

«Στα αρ… μου και η ασυλία» - Έξαλλη η Στέλλα

Ο κακός χαμός στο επεισόδιο του Masterchef 7, που σιγά σιγά μπαίνει δυναμικά στα "ριάλιτι" ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR, διότι εκτυλίσσονται οι κόντρες των παικτών και μπροστά στην κάμερα πλέον, όπως αυτή της Πωλίνας, με την Μπέη και όχι μόνο.

Μετά την δοκιμασία των διαγωνιζόμενων, που κυριολεκτικά έβγαλαν ξίφη για να κερδίσουν, ανέβηκαν οι τόνοι και το ριάλιτι ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, η Στέλλα Κάτσε δεν δίστασε πειράζει επανειλημμένως τον καλό της φίλο και συμπαίκτη στην κόκκινη ομάδα, Αλέξανδρο Αντωνελάκη. «Πάντα κύριος ο Αλέξανδρος! Βρε συ, πριν σε γνωρίσω, νόμιζα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη ζωή» του φώναξε, μεταξύ άλλων, με χαμόγελο.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η παίκτρια θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για την προηγούμενη ασυλία και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα για γεγονός ότι εγώ απογοητεύτηκα για τον Αλέξανδρο. Ο λόγος όμως που απογοητεύτηκα δεν ήταν γιατί δεν μου έδωσε εμένα την ασυλία. Αντέδρασα και απογοητεύτηκα ουσιαστικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα μάχεται σε κάτι που είναι αντίθετο και σε κάτι που αδικεί τον άλλον. Όλο αυτό όμως δημιούργησε ένα πρόβλημα».

«Ότι εγώ ήθελα να μου δοθεί η ασυλία. Στα αρχ… μου και η ασυλία, στα αρχ… μου όλα βασικά! Το θέμα μου είναι τη σχέση έχω εγώ με τον Αλέξανδρο και τι έχω εκλάβει από αυτόν τόσο καιρό» διευκρίνησε, εν συνεχεία, η Στέλλα Κάτσε στις δηλώσεις της.

Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη και το γύρισε πίσω

Τόσο η κόκκινη όσο και η μπλε ομάδα του MasterChef, με αρχηγούς την Μαρία Μπέη και τον Μότο Μότο αντίστοιχα, έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο τους τρεις κριτές όσο και τους πολλούς καλεσμένους τους στη νέα ομαδική δοκιμασία.

Τα τραπέζια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γέμισα από καλεσμένους του MasterChef ενώ και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήραν την θέση τους.

«Το ψάρι είναι εντάξει, παιδιά; Εμένα είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης για να σχολιάσει, αμέσως, ο Σωτήρης Κοντιζάς πως «είναι σαν να έχει τελειώσει στο μπεν μαρί».

Όχι, όχι! Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως. Σόρρυ» πρόσθεσε, εμφανώς αναστατωμένος, ο σεφ για να βάλει το ψάρι σε ένα άδειο πιάτο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ζητήσει από κάποιον άνθρωπο της παραγωγής να το μεταφέρει στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef.«Μας γυρνάνε ένα ψάρι από τους κριτές επειδή ήταν ωμό και εκεί ξενέρωσα πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Νίκος.