Survivor all star: «Από επιλογή μου...» - Η πρώτη ξεκάθαρη ανάρτηση του Σχίζα μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Τα είπε όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Από επιλογή μου...» - Η πρώτη ξεκάθαρη ανάρτηση του Σχίζα μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Ο Στάθης Σχίζας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τελευταία, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor all star χωρίς να κάνει εντελώς ξεκάθαρους τους λόγους της κίνησής του αυτής, μιας και δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα έγινε γνωστό, πως κινήθηκε νομικά (δείτε εδώ γιατί) και στη συνέχεια, πως μαζί με την Παναγιώταρου αποφάσισαν να φύγουν για λίγες ημέρες από την Αθήνα, πηγαίνοντας στην Τήνο, στην Παναγία του νησιού.

Η σιωπή του Στάθη Σχίζα έμελλε να σπάσει τη Δευτέρα 13/3 μέσα από το instagram και την πρώτη ουσιαστικά ανάρτησή του, η οποία συνοδευόταν από ένα μακροσκελές μήνυμα.

Η πρώτη ανάρτηση του Στάθη Σχίζα μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor all star

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε .. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου .. Ήταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή .. Ήταν τιμή μου να συμμετάσχω στο survivor all star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί .. πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες ..

Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου.. αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή .. που ήταν υπέροχη ..και ήμασταν παρέα σε αυτό .. σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα .. τα λόγια είναι περιττά για εσάς .. επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν.. Σας αγαπώ πολύ όλους .. survivors για πάντα..», έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από την Τήνο

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/3, ο Στάθης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας. Σας ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά…

Η αποστασιοποίησή μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί, οικογένειες πενθούν. Το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε. Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους....

Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι. Η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα».

undefined

Και η Παναγιώταρου δημοσίευσε από το προφίλ της στη συνέχεια:

«Γεια σας γλυκάκια μου! Καταρχήν: Ναι ζω! Ναι είμαι καλά και δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα.

Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μία απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social media και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς.

Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει! Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες. Back to life Back to you» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου 2

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου