Masterchef 7: «Πάλι ρε μ@λ@κ@;;;» - Έξαλλοι στον εξώστη με τη νέα ''εισβολή''

Αρχίσανε τα όργανα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Πάλι ρε μ@λ@κ@;;;» - Έξαλλοι στον εξώστη με τη νέα ''εισβολή''

Στο σημερινό (14/3) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε να τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ και τα 4 ονόματα) να αναμετριούνται μεταξύ τους σε ένα πιάτο αντιγραφής, που ήταν γλυκό, αλλά και με τη νέα παίκτρια, που εισέβαλε στο διαγωνισμό.

Μάλιστα είδαμε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις, με το που ανακοινώθηκε από τους κριτές, πως μια παίκτρια από τον 5ο κύκλο μπήκε ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής με τον εξώστη να κάνει...ποικίλα σχόλια. Ο λόγος για τη μανούλα του Βόλου, Λία Μακροστέργιου.

Η παίκτρια που επέστρεψε στο Masterchef 7 την Τρίτη 14/3

Σάλος με τους τουιτεράδες και το on air σχόλιο της Στέλλας

Τον τελευταίο καιρό στο Masterchef 7 παρακολουθούμε μια κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Στέλλα και Μαρία (δείτε εδώ ποια ξεκίνησε να ρίχνει "καρφιά") και όλο αυτό συνεχίζεται χωρίς παύση. Όσο περνούν οι μέρες και οι δοκιμασίες στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR δυσκολεύουν, οι διαγωνιζόμενοι βγάζουν τον όχι και τόσο καλό τους εαυτό.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (12/3) είδαμε την Στέλλα Κατσέ να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με τους Μαρία Ματσούκαρου, Νίκο Τράκα και Βαγγέλη Φυλακτάκη. Η παίκτρια, δέχτηκε κάποιες ευχές από τους συμπαίκτες της, όχι και τόσο πρόσχαρες για την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες π0υτ@ν@! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό».

Μετά την ατάκα της στο Masterchef 7 οι χρήστες του twitter δεν μπόρεσαν αν μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και ξεκίνησαν να "ζωγραφίζουν", με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.