Survivor all star: ''Αναμπουμπούλα'' στους μπλε - Ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

ΠΑΝΙΚΟΣ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: ''Αναμπουμπούλα'' στους μπλε - Ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Τον τελευταίο καιρό βλέπαμε τους μπλε στο Survivor all star να παίρνουν σιγά σιγά τα πάνω τους, ωστόσο από την Κυριακή 12/3 βλέπουμε να έχουν πάρει ξανά την κάτω βόλτα και να μην κερδίζουν κανέναν αγώνα ασυλίας, βγάζοντας συνεχώς δικούς τους στον τάκο.

Ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους μπλε στο Survivor all star

Και την Τρίτη 14/3 οι μαχητές έχασαν ξανά την ασυλία και έτσι, όπως σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr, μαζί με τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και το Γιώργο Ασημακόπουλο να βγαίνει ως 5η υποψήφια προς αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά.

Αλλάζει η ώρα προβολής την Τετάρτη (15/3) το ριάλιτι

Την Τετάρτη 15/3 έχει προγραμματιστεί μια μεγάλη και 24ωρη απεργία από το σωματείο ΕΣΗΕΑ, με τους δημοσιογράφους να διεκδικούν τα δικαιώματά τους αναφορικά με την απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Έτσι λοιπόν αναμένεται να αλλάξει ο προγραμματισμός σχετικά με τα προγράμματα των καναλιών και ήδη έχουν αρχίσει να ανακοινώνονται οι τροποποιήσεις, ώστε να είναι ενήμερο το κοινό (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις του Κανάκη για την ΕΣΗΕΑ).

Πιο αναλυτικά, δε θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη στις 19.50 και έτσι θα αλλάξει ώρα και το survivor all star, το οποίο και θα προβληθεί εν τέλει στις 20.00.

Επιπλέον δε θα βγουν στον αέρα οι ενημερωτικές εκπομπές και στις 09.40 θα πει την πρώτη live καλημέρα το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά. Τη σκυτάλη δεν θα πάρουν οι «Αταίριαστοι», αλλά στις 13.00 η ελληνική ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα».

Λιανός - All star