Survivor All Star: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Σπύρος Μαρτίκας - Αποκάλυψη "βόμβα"

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Σπύρος Μαρτίκας - Αποκάλυψη

Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε τον Στάθη Σχίζα να ανακοινώνει στην ομάδα του αλλά και στους αντιπάλους του στο Survivor All Star πως επιθυμούσε να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από όσα έζησε εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου και αυτό ακριβώς έκανε (δείτε εδώ την πρώτη του δημόσια έξοδο με την σύντροφό του).

Μετά από εκείνον, όμως, αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη την Τετάρτη 15/3 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, και οι αποκαλύψεις της έπεσαν σαν βόμβες μία μία.

Αυτή που συντάραξε, ωστόσο, το κοινό έχει να κάνει με το γεγονός πως ο σύντροφος της Βρισηίδας Ανδριώτου, με την οποία δεν μιλάει πια (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε), Σπύρος Μαρτίκας, ήθελε να φύγει επίσης από το ριάλιτι επιβίωσης και θέλησε να το ανακοινώσει αφού ο φίλος του και νυν της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου εξήγησε τις προθέσεις του. Βέβαια, εν τέλει δεν τον ακολούθησε, αλλά το παρασκήνιο έχει πολύ ενδιαφέρον και η influencer το αποκάλυψε όλο με λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη για την οικειοθελή αποχώρηση του Μαρτίκα από το Survivor All Star

«Όταν ο Στάθης είπε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί το κλίμα δεν του ταίριαζε ηθικά, μαζί με όσα είπε, σηκώθηκε και κάποιος άλλος και είπε: “Θα πάρω την επιλογή του Στάθη και θέλω κι εγώ να αποχωρήσω”. Αυτός ήταν ο Μαρτίκας», ανέφερε αρχικά.

Και αποκάλυψε για όσα δεν προβλήθηκαν στο επεισόδιο: «Έγινε κάτι, επί 2 ολόκληρες ώρες για να επιστρέψει ο Στάθης στο συμβούλιο να τον ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν είναι σίγουρος, και εκείνος είπε “Ναι”. Ο Μαρτίκας έκατσε εκεί».