Survivor All Star: Η αλήθεια για την αποκάλυψη της ερωτικής συνεύρεσης του Πρίαμου και της Αβραμάκη

Πως ήρθε στο φως το όνομα της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η αλήθεια για την αποκάλυψη της ερωτικής συνεύρεσης του Πρίαμου και της Αβραμάκη

Από ριάλιτι επιβίωσης το Survivor All Star σε λίγο θα γίνει παιχνίδι της αγάπης, με τον Μάριο Πρίαμο να είναι πρωταγωνιστής. Αρχικά έκανε κάτι με την Καρολίνα Καλύβα, μετά αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ όταν αποχώρησε η πρώτη και μπήκε στο παιχνίδι η δεύτερη, ήρθαν και πάλι κοντά.

Εκτός αυτών όμως, κυκλοφόρησαν και οι φήμες πως έχει κάνει κάτι και με άλλη παίκτρια του Survivor, χωρίς ωστόσο να δίνεται στη δημοσιότητα το όνομα της. Μετά βέβαια μια δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην προσωπική της συνέντευξη, βγήκε το όνομα της Σοφιάνας Αβραμάκη.

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος της, η γυμνάστρια ξέσπασε δημόσια σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ενώ ξεκαθάρισε και τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο - δείτε εδώ την συνέντευξη της.

Όλο αυτό επίσης, έφερε και την κόντρα ανάμεσα στην Σοφιάννα και την Μαρία Αντωνά, αφού όπως ανέφερε η εν λόγω δημοσιογράφος είπε πως πρόκειται για την ίδια. Με την σειρά της η δεύτερη δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφιά" της, όπως μάλιστα και ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλεδης.

Η αλήθεια για την αποκάλυψη της σχέσης Σοφιάνας - Πρίαμου

Όλα αυτά ωστόσο όπως προαναφέραμε ξεκίνησαν από την προσωπική συνέντευξη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων λοιπόν, σήμερα 16/3 στην εκπομπή Πρωινό μας, αποκάλυψε πως έμαθαν για την τρίτη κοπέλα και έτσι έκανε αυτή την δήλωση.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής, ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε «έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ». Εκείνος απάντησε οκ. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά.

Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.