Σοκαριστικές εικόνες στο Τούρκικο Survivor - Ένας άνοιξε το κεφάλι του και μια έπεσε από ύψος

Φρίκη με τις εικόνες που πρόβαλλαν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαριστικές εικόνες στο Τούρκικο Survivor - Ένας άνοιξε το κεφάλι του και μια έπεσε από ύψος

Μπορεί να λέμε πως στο Survivor All Star η παραγωγή δείχνει εικόνες που δεν θα έπρεπε να προβληθούν στην τηλεόραση, ωστόσο στο Τούρκικο Survivor ορισμένες σκηνές προκαλούν φρίκη. Έχουν δείξει τους δυο πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς.

Ειδικά το έναν με την πτώση παίκτριας από μεγάλο ύψος, όπως δήλωσε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, κανονικά δεν θα έπρεπε να προβληθεί.

Οι δυο σοκαριστικοί τραυματισμοί στο Τούρκικο Survivor

Αρχικά σε ένα από τα επεισόδια, ο Ατζούν διέκοψε τα γυρίσματα του αγωνίσματος, καθώς στην αρχή του ματσαρίσματος όταν παίκτες έπρεπε να μπουν σε ένα μικρό βαγόνι που θα τους οδηγούσε στο έδαφος, μια παίκτρια δεν πρόλαβε να μπει μέσα και έσκασε με δύναμη στα ξύλα που κρατούσαν την κατασκευή. Άμεσα βρέθηκαν στο πλευρό της οι γιατροί αλλά και μέλη της παραγωγής που την οδήγησαν εκτός αγωνιστικού χώρου για να δουν αν είναι καλά και να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε επίσης: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε 16/3 από το ελληνικό Survivor All Star!

Σε άλλο επεισόδιο, είδαμε παίκτη να τρέχει με αίματα στο κεφάλι του την ώρα του αγωνίσματος. Όπως φαίνεται κάπου χτύπησε και δεν το κατάλαβε. Όταν έγινε αντιληπτό το ματς διεκόπει.

Άλλοι ''σπάραξαν'' στο κλάμα και άλλοι αποχώρησαν - Η σοκαριστική στιγμή που ο Ατζούν ανακοινώνει το σεισμό

Η απόλυτη καταστροφή βλέπουμε να έχει συμβεί στη γειτονική Τουρκία με το φονικό σεισμό, που χτύπησε τη χώρα να έχει αφαιρέσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ζωές, ενώ παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που θα μείνει αναμένεται να είναι τραγικό.

Φυσικά η αλληλεγγύη είναι πολύ μεγάλη, καθώς βλέπουμε να παρέχεται βοήθεια τόσο από την Ελλάδα, όσο και άλλες περιοχές, που έχουν τη δυνατότητα να κινητοποιηθούν σύντομα (δείτε εδώ το νέο σεισμό, που χτύπησε την Τουρκία).

Οι αντιδράσεις της ανθρωπότητας είναι όλες σοκαριστικές, όπως εξίσου σοκαριστική ήταν η στιγμή, που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε στους Τούρκους παίκτες του Survivor all star, όσα συνέβησαν στη χώρα τους.

«Ζούμε μια δύσκολη περίοδο», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του Survivor ο Ατζούν Ιλίτζαλι.