My Style Rocks: Έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (16/3)

Ίσως τώρα υπάρξει λίγη ηρεμία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (16/3)

Το απόγευμα της Πέμπης 16/3 πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Gala του My Style Rocks και το θέμα αυτής της εβδομάδας ήταν τα Pin Up Girls. Το πλατό του ΣΚΑΪ γέμισε χρώματα και οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μάλιστα, οι κριτές ήταν αρκετά γενναιόδωροι, καθώς "έπεσαν" από 4άρια μέχρι και 5άρια σε ορισμένες παίκτριες οι οποίες κατάφεραν να τους εντυπωσιάσουν.

Αφού, λοιπόν, η Σελένη συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την νευρική ανορεξία, ήρθε η στιγμή να ανακοινωθεί η νικήτρια, αλλά και η παίκτρια που αποχωρεί. Προς έκπληξή της, η Νικόλ κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της κατάταξης γεμίζοντας το πορτοφόλι της, ενώ στην τελική τριάδα προς αποχώρηση βρέθηκε η Βασιλική, η Emilia και η Χριστιάνα.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (16/3) από το My Style Rocks

Η Χριστιάνα κατάφερε, μετά από τις ψήφους που της έδωσαν οι συμπαίκτριές της, να παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ οι άλλες δύο βρέθηκαν μπροστά στην επιτροπή για την τελική απόφαση. Η Emilia, παρά το γεγονός πως φάνηκε να μην θέλει να μείνει, διότι θεώρησε πως είναι άδικο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, πήρε δύο από τις τρεις ψήφους και έτσι "έδιωξε" την Λιγνού, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει και πήγε να αγκαλιάσει έναν έναν τους κριτές.