Survivor All Star: «Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά» - Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νικόλας Αγόρου μπροστά στις κάμερες

«Εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά» - Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νικόλας Αγόρου μπροστά στις κάμερες

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 16/3 και οι Μαχητές με το που βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα έβαλαν τα κλάματα, καθώς άρχισαν να συζητούν για τα μηνύματα που έλαβαν από τους γονείς και τους συγγενείς τους κατά το έπαθλο επικοινωνίας που έλαβαν.

Η Μελίνα άρχισε να κλαίει, καθώς θεωρεί και υποστηρίζει πως η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό για όλους τους παίκτες και χάρη στους αγαπημένους τους ανθρώπους παίρνουν δύναμη για να μπορούν να συνεχίσουν τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο παρά τις δυσκολίες.

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Αγόρου στο Survivor All Star για την απώλεια του πατέρα του

Τα κλάματα έβαλε, όμως, και ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος έχει χάσει τον πατέρα του και παρόλο που μίλησε για έναν άγγελο, δεν είχε εξηγήσει τι συνέβη μέχρι αυτή τη στιγμή (δείτε εδώ ποιος έχει χάσει τον αδερφό του).

«Όταν είπες αυτό για τους αγγέλους "έσπασα"», του είπαν ο Ηλίας Γκότσης και Μπόγδανος.

Και εκείνος ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας στην κάμερα: «Χαίρομαι που είχα τέτοιο πατέρα. Δεν θέλω να με βλέπουν οι δικοί μου να κλαίω και να νομίζουν ότι "λυγίζω". Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά. Εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά

Απόψε, μετά από ένα πολύ συγκινητικό βράδυ οι Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν στίβο μάχης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα κερδίσουν. Μετά το έπαθλο βέβαια θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο και να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους.

[/OEmbed]

Στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε πολύ ένταση μέχρι ο Λιανός να κάνει την ανακοίνωση για το ποιος παίκτης θα φύγει. Το Youweekly.gr σας έχει επικοινωνήσει από το απόγευμα της Τετάρτης ποιος παίκτης φεύγει και το αποτέλεσμα είναι οριστικό και αμετάκλητο! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ!