My Style rocks: «Βαρέθηκα! Δεν θέλω πια να μιλάω για...» - Εξεράγγη ο Στέλιος Κουδουνάρη εξαιτίας της Ρέινας

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style rocks: «Βαρέθηκα! Δεν θέλω πια να μιλάω για...» - Εξεράγγη ο Στέλιος Κουδουνάρη εξαιτίας της Ρέινας

Το σημερινό (20/3) επεισόδιο του My Style Rocks είδαμε όπως κάθε μέρα έγινε χαμός και αυτή την φορά ο Στέλιος Κουδουνάρης πρωταγωνιστούσε, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ την στιγμή). Ο σχεδιαστής ρούχων που καθημερινά δεν διστάζει να "κράζει" τις διαγωνιζόμενες έκανε λόγο για ένα ρούχο και στύλ που βλέπει καθημερινά.

Η Ρέινα εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που έχει ξαναφορεθεί, γεγονός που εκνεύρισε πάρα πολύ τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Τα νέυρα του Κουδουνάρη στο My Style Rocks

«Δεν θέλω να μιλώ για αυτά τα ρούχα που τα βλέπω τρεις φορές την εβδομάδα. Βλέπουμε ένα φόρεμα σατέν, ωραιότατο. Δεν σε κολακεύει, είναι ίσιο. Κάνει την σιλουέτα ολόισια. Αυτό το φουλάρι πάνω μου αρέσει. Δεν βλέπω την Ρέινα, δεν βλέπω καμία Βραζιλιάνα. Δεν θέλω ρόλους, αλλιώς θα πηγαίναμε σε άλλα παιχνίδια να ντύνεστε διάφορους ρόλους και προσωπικότητες και να λέω κι εγώ ότι είμαι όποιος ξυπνήσω.

Εγώ θέλω να βλέπω την Ρέινα και να την βλέπω να εξελίσσεται. Να σας βλέπω να πηγαίνετε σε κανονικά μέρη. Τα φιλιά μας στην Τζένη Μπαλατσινού. Έχει καμία έκθεση να πάμε κι εμείς; Ούτε υπάρχει αυτό το event. Απλά πετάμε το όνομα ενεός ανθρώπου για ποιον λόγο; Για να κάνουμε εντύπωση;» είπε εκνευρισμένος ο κριτής του My Style Rocks για το όνομα που χρησιμοποίησε η παίκτρια σε σχέση με την εμφάνισή της.

H έντονη κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Στέλιου Κουδουνάρη στη Vodos

Να υπενθυμίσουμε ότι έναν νέο όρο επέστρεψε τη Δευτέρα 13/3 το My style rocks, καθώς η παραγωγή αποφάσισε να δυσκολέψει τις διαγωνιζόμενες βάζοντας τους την προϋπόθεση να ντυθούν με ρούχα συνολικής αξίας 100 ευρώ, προσκομίζοντας και τα αποδεικτικά.

Μάλιστα ένα από τα κορίτσια δεν κατάφερε να φανεί συνεπής σε αυτόν τον όρο και έτσι η παραγωγή την ''τιμώρησε'' (δείτε εδώ ποια ήταν). Στη συνέχεια λοιπόν, μία μία παρουσιάστηκαν μπροστά στους κριτές με κάποια από τα concept να προβληματίζουν.

Ο λόγος για τα έντονα σχόλια, που είδαμε να κάνουν ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Emilia Vodos, με την ίδια - όπως πάντα άλλωστε - να μη χάνει την ευκαιρία της να απαντήσει.

«Η αλήθεια είναι ότι το look δεν είναι ολοκληρωμένο. Είναι πολύ λιτό και με ενοχλεί σε όλα τα looks σήμερα. Ήταν μια ευκαιρία για σένα ότι μπορείς να φτιάξεις ένα look και με λίγα χρήματα. Δεν απογείωσες το look σου. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Σήμερα βλέπω ότι δεν έχεις ψάξει καθόλου το concept, δεν ασχολήθηκες καν. Σου περίσσεψαν 25 ευρώ. Έκανες διάλειμμα και πήγες να φας με τα ρέστα; Άρα καταλήγουμε ότι δεν δούλεψες το look σου. Έχω μείνει άναυδη», είπε από τη μεριά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν ήξερα τι άλλο να πάρω» απάντησε η Aimilia Vodos.