Survivor all star: «Δεν θα σου πειράξει κανείς την...» - Τα "καρφιά" του Σπύρου Μαρτίκα για τον Τάκη Καραγκούνια

Όλα όσα είπε στο κιού!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν θα σου πειράξει κανείς την...» - Τα

Μετά το χθεσινοβραδινό (19/3) επεισόδιο του Survivor all star που είδαμε να βγαίνει υποψήφια η Νικολέτα Μαυρίδη για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιοι από την ομάδα της την ψήφισαν) οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκίνησαν να μιλούν για όσα έγιναν.

Πρώτη η Νικολέτα έκανε τις δηλώσεις της για την ψήφιση της, κάτι που δεν της άρεσε και τόσο, αλλά στην συνέχεια, μετά το λουλούδι που χάρισε ο Καραγκούνιας στην Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έμεινε έτσι, τον "κάρφωσε" με τα όσα υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού.

Τα "καρφιά" του Μαρτίκα στον Καραγκούνια για το φλέρτ του με την Ελευθερίου

«Δεν ψηφίστηκε αδίκως η Νικόλ. Εγώ ψήφισα για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα της την Ελευθερία. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, δεν θα στην πειράξει κανείς! Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην αποχωρήσει γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει διακαώς το φλερτ μαζί της. Μπορείς να την διεκδικήσεις και στην έξω ζωή και εύχομαι να την καταφέρεις που την ποθείς τόσο πολύ», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor all Star;

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε για το βράδυ της Κυριακής 19/3 για τους παίκτες του Survivor All Star, η 11η συγκεκριμένα και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Κόκκινους, που την προηγούμενη κατάφεραν κι έκαναν 3 στα 3 νίκες στις ασυλίες κι έχασαν απλά το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα μάχης με κατά βάση το στοιχείο της λάσπης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, στην προκειμένη τη Νικόλ που δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα αυτό. Απόψε, έχουμε τον δεύτερο στίβο μάχης, επίσης απαιτητικό με έντονο το στοιχείο του νερού. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε η «γκαντεμιά» των Κόκκινων θα σπάσει αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν, όχι με τον κλασικό τον τρόπο. Για όσους περίμεναν πως σε μια ήττα τους οι μαχητές θα έριχναν πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνουν λάθος! Άλλο όνομα θα βγει απόψε προτεινόμενο (δείτε το εδώ)!