Survivor all star: Εκτός η Ελευθερίου και ο Αγόρου - Τι συνέβη

Οι δηλώσεις του στον Λιανό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Εκτός η Ελευθερίου και ο Αγόρου - Τι συνέβη

Μόλις ξεκίνησε ο στίβος μάχης του αποψινού (20/3) επεισόδίου του Survivor all star και μετά τα καρφιά του Σπύρου Μαρτίκα προς τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε τα εδώ) η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νικόλας Αγόρου δεν θα αγωνιστούν.

Όπως είπαν στο Γιώργο Λιανό, με εντολή γιατρόυ δεν θα αγωνιστούν γιατί η τραγουδίστρια έπαθε κάτι σαν ψύξη στον αυχένα και δεν μπορεί να γυρίσει από την δεξιά πλευρά καθόλου και ο Νικόλας Αγόρου, που αγωνίστηκε εχθές και στην συνέχεια τον έπιασε ο μηνίσκος, σήμερα συνεχίζει να επιμένει ο γιατρός της παραγωγής του ΣΚΑΙ, να μην αγωνιστεί γιατί το τραύμα του θα γίνει χειρότερο.

Η ανακοίνωση της Ελευθερίου και του Αγόρου ότι θα μείνουν εκτός στο αποψινό (20/3) Survivor all star

«Δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά», είπε στον Γιώργο Λιανό.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor all Star;

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε για το βράδυ της Κυριακής 19/3 για τους παίκτες του Survivor All Star, η 11η συγκεκριμένα και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Κόκκινους, που την προηγούμενη κατάφεραν κι έκαναν 3 στα 3 νίκες στις ασυλίες κι έχασαν απλά το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα μάχης με κατά βάση το στοιχείο της λάσπης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, στην προκειμένη τη Νικόλ που δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα αυτό. Απόψε, έχουμε τον δεύτερο στίβο μάχης, επίσης απαιτητικό με έντονο το στοιχείο του νερού. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε η «γκαντεμιά» των Κόκκινων θα σπάσει αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν, όχι με τον κλασικό τον τρόπο. Για όσους περίμεναν πως σε μια ήττα τους οι μαχητές θα έριχναν πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνουν λάθος! Άλλο όνομα θα βγει απόψε προτεινόμενο (δείτε το εδώ)!