Survivor All Star highlights 20/3: Οι καταγγελίες που έγιναν στον Γιώργο Λιανό και ο παίκτης που κινδυνεύει να φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 20/3: Οι καταγγελίες που έγιναν στον Γιώργο Λιανό και ο παίκτης που κινδυνεύει να φύγει

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 20/3 επεισόδιο του Survivor All Star! Συγκεκριμένα, είχαμε πολλές εντάσεις, δύσκολο αγώνα αλλά και χαμό στο συμβούλιο του νησιού με τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 20/3 highlights του Survivor All Star

«Δεν θα σου πειράξει κανείς την...» - Τα "καρφιά" του Σπύρου Μαρτίκα για τον Τάκη Καραγκούνια

Μετά το 19/3 επεισόδιο που είδαμε να βγαίνει υποψήφια η Νικολέτα Μαυρίδη για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιοι από την ομάδα της την ψήφισαν) οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ξεκίνησαν να μιλούν για όσα έγιναν.

Πρώτη η Νικολέτα έκανε τις δηλώσεις της για την ψήφιση της, κάτι που δεν της άρεσε και τόσο, αλλά στην συνέχεια, μετά το λουλούδι που χάρισε ο Καραγκούνιας στην Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έμεινε έτσι, τον "κάρφωσε" με τα όσα υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού.

«Δεν ψηφίστηκε αδίκως η Νικόλ. Εγώ ψήφισα για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα της την Ελευθερία. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, δεν θα στην πειράξει κανείς! Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην αποχωρήσει γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει διακαώς το φλερτ μαζί της. Μπορείς να την διεκδικήσεις και στην έξω ζωή και εύχομαι να την καταφέρεις που την ποθείς τόσο πολύ», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Εκτός η Ελευθερίου και ο Αγόρου - Τι συνέβη

Όπως είπαν στο Γιώργο Λιανό, με εντολή γιατρoύ δεν αγωνίστηκαν γιατί η τραγουδίστρια έπαθε κάτι σαν ψύξη στον αυχένα και δεν μπορεί να γυρίσει από την δεξιά πλευρά καθόλου και ο Νικόλας Αγόρου, που αγωνίστηκε προχθές και στην συνέχεια τον έπιασε ο μηνίσκος, χθες συνεχίζει να επιμένει ο γιατρός της παραγωγής του ΣΚΑΙ, να μην αγωνιστεί γιατί το τραύμα του θα γίνει χειρότερο.

«Δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά», είπε στον Γιώργο Λιανό.

«Έκλεισε πολλά στόματα ο Μπάρτζης!» - Δικαιωμένη νιώθει η Νικόλ μετά την ψηφοφορία

Η Νικολέτα Μαυρίδη αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, όπου οι συμπαίκτες της, την έβγαλαν υποψήφια και όχι μόνο.

Η Νικολέτα ανέφερε το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για τα ματσαρίσματα και ότι ο πραγματικός λόγος που επέλεξαν την Ελευθερίου ήταν, πως είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από αυτή.

«Έκλεισε αρκετά στόματα ο Μπάρτζης, με αυτά που είπε στους μπλέ για τα ματσαρίσματα και ότι εγώ δεν είμαι όσο αδύναμη είναι η Ελευθερίου», είπε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Δεν πιστεύω ότι είμαι...» - Τα "καρφιά" της Νικολέτας στους κόκκινους

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες του ριάλιτι για τα όσα συνέβησαν μετά το συμβούλιο του νησιού, που ψηφίστηκε.

Η Νικολέτα, λοιπόν, δεν δίστασε να αναφερθεί στην απόφαση των συμπαικτών της, που την ψήφισαν, τονίζοντας ότι σύμφωνα με όσα φαίνονται και λέγονται δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας.

«Γιώργο, δεύτερος αγώνας ασυλίας, η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλά, θέλω να φέρω πόντους στην ομάδα μου ώστε να μη χρειαστεί να βγάλουμε άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ίσως και παραπάνω, ποτέ δεν ξέρεις», είπε αρχικά, μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό.

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τις ψήφους των συμπαικτών της και επισήμανε πως σέβεται τους λόγους, για τους οποίους το έκαναν.

«Η ομάδα μου με ψήφισε, προφανώς κάτι είδε και το έκανε. Πιστεύει ότι είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια των Κόκκινων, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι απόφασή τους κι είναι απόλυτα σεβαστή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα δημιουργήσω θέμα, επειδή έχω ψηφιστεί. Είναι απόλυτα σεβαστό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Διαλέγει από το δεύτερο ράφι ο...» - Χαμός στην καλύβα των μπλε μετά το αγώνισμα

Με το που επέστρεψαν οι δύο ομάδες τις καλύβες τους μετά τον στίβο μάχης ξεκίνησαν οι τσακωμοί. Όλα βέβαια, ειχαν ήδη φουντώσει από την ώρα που τελείωσε το αγώνισμα και ο Τάκης Καραγκούνιας, που δεν κατάφερε να φέρει τον τελικό πόντο.

Αφού γύρισαν, λοιπόν, ο μισθοφόρος με όλους τους συμπαίκτες του άρχισαν μια συζήτηση για τα "ματσαρίσματα" και ότι έχει αδικηθεί και δεν παίρνει τους παίκτες που πρέπει και αρμόζουν στα "κυβικά" του.

Εκείνη την ώρα όμως, έριξε την ευθύνη στον Ηλία Γκότση, πως αυτός παίνρει πάντα τους κατώτερους του και δεν αφήνει στους άλλους, αντάξιους αντίπαλους και εκεί ξεκίνησαν αν τσακώνονται και να λογομαχούν, χωρίς τέλος.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Οι μαχητές, λοιπόν, ψήφισαν οι μισοί αγωνιστικά και άλλοι μισοί για την ήρεμη συμβίωση στην καλύβα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, ο δεύτερος υποψήφιος τελικά για αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τσούζει η αλήθεια Γκότση!» - Πυρ και μανία ο Καραγκούνιας

Όταν ψήφισαν τον Τάκη Καραγκούνια, εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν, με τον μισθοφόρο να τρελαίνεται και να νιώθει αδικημένος.

«Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά.

Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης στο Survivor.

Λίγο παρακάτω, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέβασε τους τόνους στο Survivor εναντίον του Ηλία Γκότση: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο.

Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου».