My Style Rocks: «Ήθελα να βγαίνουν τρίχες και από...» - "Διαλύθηκαν" Σκουλός, Παπαγεωργίου & Κουδουνάρης

Έπεσε τρελό γέλιο στο πλατό του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ήθελα να βγαίνουν τρίχες και από...» -

Μετά το ατύχημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το επεισόδιο του My Style Rocks συνεχίστηκε κανονικά το απόγευμα της Τρίτης 21/3 και μπροστά στην κριτική επιτροπή εμφανίστηκε η Ειρήνη, η οποία έκανε ένα πολύ εναλλακτικό και ενδιαφέρον look, με τους κριτές να μην ενθουσιάζονται ωστόσο με τις επιλογές της και ο λόγος ήταν κυρίως ένας.

Η συγκεκριμένη παίκτρια είχε επιλέξει να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα η οποία διαφάνιζε και μέσα από αυτήν φαινόταν η περούκα που είχε βάλει από μέσα η ίδια, κάτι που φαινόταν ξένο σε όλους. Όταν, όμως εκείνη τους είπε πως θα ήθελε να φαίνονται ακόμη περισσότερο οι τρίχες αν μπορούσε και πως θα ήθελε να βάλει κάποιες ώστε να φαίνεται πως βγαίνουν από την μασχάλη της, "διαλύθηκαν" και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν, με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Σκουλό.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό με την Ειρήνη και τον Σκουλό στο My Style Rocks

Λίγο αργότερα, βέβαια, τα πράγματα σοβάρεψαν με την Ρέινα.

«Αυτό το look είναι καταστροφικό πάνω σου. Δεν μπορείς να περπατήσεις, κρατάς τη φούστα σου και όταν κρατάς τη φούστα σου σε μια εκδήλωση, καλύτερα να μην πας. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έπρεπε να την κοντύνεις, είναι όλο λάθος. Και είναι και λάθος το εσώρουχο για ένα τέτοιο look», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και τόνισε, κλείνοντας την κριτική του: «Όλο αυτό, κάνει τελείως goth και είναι και οριακά αποκριάτικο, δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά είσαι εκτός θέματος».

Το χυδαίο σχόλιο που έφερε σε αμήχανη θέση την Καραβάτου

Την Παρασκευή 17/3 είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να κάνει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση στο My style rocks (δείτε εδώ αναλυτικά) και έτσι στη συνέχεια έγινε γνωστό, πως στο παιχνίδι μόδας επιστρέφει η Βασιλική Λιγνού μετά την αποχώρησή της.

Αφού λοιπόν η διαγωνιζόμενη δέχτηκε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, που της δόθηκε στη συνέχεια, παρουσίασε στους κριτές, αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια το νέο της look. Αμηχανία ωστόσο δημιουργήθηκε τη στιγμή, που η Βασιλική έκανε ένα σχόλιο, το οποίο μόνο ο Δημήτρης Σκουλός αντιλήφθηκε πλήρως, με το οποίο στη συνέχεια η Καραβάτου ήρθε σε δύσκολη θέση.

«Νιώθω σαν τον αείμνηστο Καραϊσκάκη Κατερίνα μου. Να αναζητήσετε στην google τι είπε ο Καραϊσκάκης όταν γύρισε. Δεν μπορώ να σας το πω ήταν αιχμηρό. Δεν μπορώ να την πω την κουβέντα. Όταν γυρίσω θα σας…», είπε η Βασιλική.

«Κοίταξε, κι άλλοι μπορεί να το ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να το ακούσουμε. Έχεις δίκιο, εγώ σε ρώτησα, αλλά πίστεψα θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά και εγώ καμιά φορά…. ναι», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.