Survivor All Star: «Ο Σάκης χειρίζεται την Ελευθερία για να...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Αφροδίτη Σκαφίδα για Κατσούλη, Ελευθερίου & Ρουμελιώτη

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Σάκης χειρίζεται την Ελευθερία για να...» - Αποκάλυψη

Την ώρα που οι Μπλε "σφάζονταν", στην καλύβα των Κόκκινων συνέβησαν μεγάλες αποκαλύψεις. Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι η παίκτρια των Διασήμων που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και η απόφαση των συμπαικτών της δεν την ικανοποίησε πολύ, διότι δεν θεωρεί πως είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Γι' αυτό, λοιπόν, βγήκε στην κάμερα του Survivor All Star και του ΣΚΑΙ και εξήγησε πως δεν έχουν νόημα τα λόγια που ακούγονται από το στόμα κάποιων συμπαικτών της, όπως αυτά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο οποίος από τη μία ανέφερε πως η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά από την άλλη είπε ότι είναι απλά κάτι που συνέβη αυτή τη βδομάδα και δεν θα κρατήσει πολύ.

Αποκάλυψη "σοκ" από την Σκαφίδα για Κατσούλη, Ρουμελιώτη & Ελευθερίου στο Survivor All Star

«Μάριε, φάσκεις και αντιφάσκεις», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, ωστόσο, έκανε άλλη μία καταγγελία, σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας πως τον συμφέρει να μένει η Ελευθερία η οποία δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά κατά την γνώμη τους, διότι έτσι καταφέρνει να καλύπτει την σύντροφό του στην ομάδα των αντιπάλων, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αποχωρεί ο Σάκης και η Μαριαλένα;

Και το φωνάζουν όλοι εδώ και καιρό! Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι της ανατροπής! Ανατρεπτικά απότομα φαίνεται, λοιπόν, πως ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Άγιου Δομίνικου, θα αποχωρήσει αγκαλιά και ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά πηγαδάκια και όσα ακούγονται-γράφονται τριγύρω έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι που από τον Ιανουάριο έχει χωριστεί σε Μπλε και Κόκκινους και ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι λίγες ώρες στο δάσος, παράνομα, μακριά από όλους κι από όλα.

Η αλήθεια είναι πως ενώ αυτή η φήμη φουντώνει συνεχίζει και παραμένει φήμη, αφού ούτε η δική μας πηγή επιβεβαιώνει κάποιο τέτοιο γεγονός. Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο είναι ότι ο Σάκης Κατσούλης εδώ και λίγες εβδομάδες αισθάνεται πολύ πιεσμένος, αποφεύγει τις κάμερες, όπως αποφεύγει και να λαμβάνει μέρος σε καυγάδες και εντάσεις.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά συζητήσεις του με την παραγωγή. Ωστόσο, αν κάτι είναι να γίνει σίγουρα θα το μάθετε πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr, μιας και έχουμε άμεση ενημέρωση από το εξωτικό νησί!

Μέχρι τότε, να σας υπενθυμίσουμε πως σήμερα έχουμε νέους υποψήφιους προς αποχώρηση (τους τελευταίους γι' αυτή την εβδομάδα) και ξέρουμε ήδη ποιοι θα είναι αυτοί (δείτε εδώ τα ονόματά τους).