Survivor All Star: «Μετά από τρεις μήνες λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ τα δικά μου, δεν θα κάτσω να...» - Ήρθε το τέλος για Βασάλο & Τάκη

«Το ποτήρι με το νερό έχει ξεχειλίσει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μετά από τρεις μήνες λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ τα δικά μου, δεν θα κάτσω να...» - Ήρθε το τέλος για Βασάλο & Τάκη

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 21/3, αλλά οι εντάσεις είναι πολλές και φαίνεται πως από τα προβλήματα της κόκκινης ομάδας, πήγαμε ξαφνικά σε αυτά των μπλε, αφού σχεδόν όλη η ομάδα βρέθηκε να κλαίει εξαιτίας του Τάκη Καραγκούνια.

Η Εύη άρχισε να φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και κατά την συζήτησή της με τον Ηλία Γκότση τον έκανε να "λυγίσει και εκείνος, όμως τα κλάματα έβαλε και ο μισθοφόρος, ο οποίος θεωρεί πως όλοι του επιτίθονται, αλλά τόνισε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως και εκείνος έχει ευαισθησίες και πολλές φορές κάθεται και κλαίει μόνος του χωρίς να τον βλέπει κανένας λόγω των όσων συμβαίνουν με τους συμπαίκτες του.

«Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε με τον Τάκη κι είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για την Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος κι έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία του κίνηση και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε αυτό που κάνει ο Βασάλος. Δεν μιλάμε μια, δυο, τρεις. Για εμένα μπράβο στην Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε την θέση της… Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος… Όταν φεύγει η κάμερα να λες τον ηρεμώ. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση με την συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο κι α έτσι είναι ο Τάκης».

Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, ξανά η Εύη μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ, έκανε έκκληση στον κόσμο να μην ψηφίσουν τον Καραγκούνια, ώστε να αποχωρήσει και να ηρεμήσουν οι Μαχητές.

Ήρθε η ρήξη στη σχέση του Βασάλου με τον Καραγκούνια στο Survivor All Star

Η Μαριαλένα, βέβαια, που είναι πιο κοντά του, τον είδε να κλαίει και της "ανοίγεται", όμως έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει αποστάσεις, όπως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασάλος έδειχνε να περνάει πολύ καλά μαζί του, αλλά θεωρεί πως δεν μπορεί άλλο να τον συγκρατεί και να τον ανέχεται, γι' αυτό και εξήγησε:

«Το ποτήρι με το νερό έχει ξεχειλίσει. Καμία ανοχή στα νεύρα, καμία ανοχή στην ένταση που προκαλεί ο Τάκης στην ομάδα. Από' δω και πέρα, κι εγώ έχω σκεφτεί να απομακρυνθώ από τον Τάκη, δεν αντέχω άλλο. Δεν παίρνει από λόγια. Δεν καταλαβαίνει και δεν είναι κι έμενα ρόλος που πλέον να τον υπερασπίζομαι, να τον κατευνάζω. Εγώ προσπαθούσα όλο αυτόν τον καιρό να τον έχω σε μία ηρεμία για το καλό όλων μας. Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον Τάκη, δεν είναι μόνο η ένταση, η τοξικότητα και η τσακωμοί, κακά τα ψέματα, και τα άλλα παιδιά έχουν περάσει ωραία, υπάρχουν και στιγμές χαράς, αλλά όταν κινδυνεύει να βγει υποψήφιος ή όταν έχει μία διαμάχη με τον οποιονδήποτε, εκεί δεν παλεύεται με τίποτα. Οπότε, μετά από τρεις μήνες λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ τα δικά μου, δεν θα κάτσω πλέον να κάνω την νταντά του Τάκη».

Διαβάστε επίσης: ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΡΕΙΣ - Αυτοί είναι οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση