Survivor All Star: Έξαλλοι πανηγυρισμοί! Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (21/3) την ασυλία

Με σκορ 10 - 6

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έξαλλοι πανηγυρισμοί! Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (21/3) την ασυλία

Το Survivor All Star δεν έχει αφήσει το κοινό του να ηρεμήσει αυτή την εβδομάδα, καθώς σε κάθε στίβο μάχης η ομάδα που κερδίζει είναι διαφορετική μέχρι τώρα και φαίνεται πως τα σερί έχουν τελειώσει. Τι έγινε, όμως, στο σημερινό (21/3) επεισόδιο;

Οι Μπλε, παρά τον "χωρισμό" του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Τάκη Καραγκούνια, απέκτησαν μεγάλη διαφορά στους πόντους, ενάντια στους Κόκκινους, όμως οι δεύτεροι άρχισαν να τους πλησιάζουν πολύ απειλητικά σε κάποια φάση του παιχνιδιού.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία σήμερα (21/3) στο Survivor All Star

Όταν οι τελευταίοι έφτασαν τους 6 και οι Μαχητές τους 9 πόντους, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κλήθηκε να φέρει τη νίκη στην ομάδα του και να τους αποδείξει πως τον ψηφίζουν άδικα κάθε φορά προς αποχώρηση και αυτό έκανε. Άφησε πίσω τον Κόρο να ρίχνει και να μη βρίσκει στόχο και έτσι οι Μπλε θα κοιμηθούν ήσυχα απόψε, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το youweekly.gr!

Σημαντικό ρόλο σε αυτό, βέβαια, μπορεί να έπαιξε και το γεγονός πως από τους Διάσημους απουσίαζαν η Σταυρούλα και η Ελευθερία για λόγος υγείας.

Αυτοί είναι οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν διαταραχθεί για τα καλά και πλέον σε κάθε χαμένη ασυλία, η ομάδα που κλίνεται να βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της φαίνεται ξεκάθαρα πως καταρρέει. Υπάρχουν προβλήματα στις παραλίες του Survivor All Star και μια χαμένη ασυλία φαίνεται πως είναι αρκετή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από τρεις χαμένες ασυλίες των Μαχητών είδαμε να βγαίνουμε μέσα σε ένα βράδυ τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! Το ίδιο θα δούμε και σήμερα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr από πολύ νωρίς - κι επιβεβαιώθηκε το βράδυ για ακόμα μια φορά πανηγυρικά - χαμένοι ήταν οι Μπλε και υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας!

Απόψε, οι δυο ομάδες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας έναν κλασικά δύσκολο στίβο μάχης κι αφού σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κέρδισε πάμε να δούμε ποιοι ρίχνονται στον τάκο!

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κόρομι. Θα υπάρξει ισοψηφία, θα πω...