Survivor All Star: «Συναντιούνται τα βράδια!» - Άναυδοι στο Πρωινό μας με την αποκάλυψη της Τζο Μαριδάκη!

«Παρόλο που είναι σε διαφορετικές ομάδες τα παιδιά συναντιούνται!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: «Συναντιούνται τα βράδια!» - Άναυδοι στο Πρωινό μας με την αποκάλυψη της Τζο Μαριδάκη!

Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor All Star (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και το πρωί της Τετάρτης 22/3 που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας προέβη σε πολλές αποκαλύψεις!

Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας μίλησε για πράγματα που δεν βλέπουμε σαν τηλεθεατές είτε γιατί οι κάμερες δεν τα πιάνουν είτε γιατί τα κόβει η παραγωγή στο μοντάζ!

Οι αποκαλύψεις της Τζο Μαριδάκη

«Θεωρώ ότι ο Σάκης ευνοούσε την Μαριαλένα κάποιες φορές στα ματσαρίσματα και πολλές φορές έλεγε στην Σταυρούλα να μην την επιλέξει στο αγώνισμα. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό το έκανε για στρατηγική ή επειδή δεν ήθελε να την βλέπει να χάνει κι επίσης θεωρώ ότι τα δυο παιδιά είναι πολύ εννοημένα που έχουν ο ένας τον άλλον, είναι σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι, που ξέρεις ότι τον εμπιστεύεσαι. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο που μπορείς να τον εμπιστευθείς να του εκμυστηρευτείς κάποια πράγματα είναι πλεονέκτημα και παρόλο που είναι σε διαφορετικές ομάδες τα παιδιά συναντιούνται. Μπορεί να είναι σε διαφορετικές ομάδες αλλά τα βράδια συναντιούνται τα παιδιά. Πέρα από τα αγωνίσματα, κάποιες στιγμές τα βράδια βρίσκονται.

Από τη μια το καταλαβαίνουμε ότι είναι μαζί οπότε θέλει να δει ο ένας τον άλλον αλλά από την άλλη πλευρά είναι κάπως άδικο, για κάποιο λόγο τους χώρισε η παραγωγή».

Να υπενθυμίσουμε, βέβαια, πως ψίθυροι αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι (δείτε εδώ τον λόγο).

«Ο Τάκης θεωρώ ότι δεν είναι κακός άνθρωπος απλά στο παιχνίδι κάνει πολλά», δήλωσε η Τζο

και συνέχισε: «Και γενικότερα με τις φωνές και τις εντάσεις το χάνει ο Τάκης. Ο Μάριος θεωρώ ότι έχει έπαρση στον αγώνα και αυτό που εξέλαβα εγώ και από αυτά που λένε οι συμπαίκτες του αλλά και από τα συμβούλια είναι ότι εμπλέκεται σε πολλά πράγματα και μπροστά στις κάμερες δεν παίρνει θέση και θέλει να κρατάει ουδέτερη θέση. Έχω δει τι λένε οι παίκτες γι' αυτόν!»