«Τι λες κοπέλα μου; Είναι μόδα αυτό;» - Απίστευτη ένταση στο My Style Rocks με Στέλιο Κουδουνάρη και Νικόλ

Χαμός μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι λες κοπέλα μου; Είναι μόδα αυτό;» - Απίστευτη ένταση στο My Style Rocks με Στέλιο Κουδουνάρη και Νικόλ

Χαμός σημειώθηκε για ακόμη μια φορά στο σημερινό 22/3 επεισόδιο του My Style Rocks με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Νικόλ Δεσποτοπούλου, με αφορμή τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και το γεγονός πως ποτέ δεν ικανοποιούνται οι κριτές με τα looks που φέρνει.

Η ίδια ξεκίνησε να ανεβάζει τους τόνους και να κλαίει, λέγοντας με παράπονο πως οι κριτές δεν εκτιμάνε τις αλλαγές που προσπαθεί να κάνει.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη 5 χρόνια μετά το My Style Rocks - Με πορτοκαλί μαλλιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πλευρό του συζύγου της η Τάμτα Μαστοράκη

Χαμός στο My Style Rocks με Στέλιο Κουδουνάρη και Νικολ Δεσποτοπούλου

«Βλέπουμε πράγματα που δεν υπάρχουν ή έχουμε με σένα κάτι προσωπικό; Ερχόμαστε εδώ και λέμε ότι θα κάψουμε την Νικόλ γιατί έτσι ξυπνήσαμε ή έχουμε κάτι να κερδίσουμε; Έρχεται εδώ η καθεμία, μας λέει ό,τι θέλει και μας προσβάλετε. Πες μας τι είναι λάθος και τι δεν είπαμε αντικειμενικά και σωστά;

Να τα συζητήσουμε τώρα. Θα μας μάθει μόδα ο κόσμος που βλέπετε εσείς στα club; Τι λες κοπέλα μου; Είναι η μόδα αυτό; Με πνίγει το δίκιο μου αυτήν την στιγμή και δεν μου λες ένα πράγμα που σε αδικήσαμε… Μα δεν καταλαβαίνεις αυτά που λέμε» είπε φωνάζοντας ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Διακοπή των γυρισμάτων μετά από ατύχημα του Δημήτρη Σκουλού

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το My style rocks με νέα επεισόδια, ωστόσο τα διέκοψαν για λίγο διάστημα λόγω ενός ατυχήματος που είχε ο Δημήτρης Σκουλός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα γυρίσματα του show μόδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, αποκαλύπτοντας μάλιστα όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, έπαιζε τένις όταν έσκασε στο μάτια του ένα μπαλάκι από το δίπλα γήπεδο που το πέταξαν κατά λάθος. Αποτέλεσμα αυτού, να χτυπήσει άσχημα και να μην μπορεί να δει για αρκετό καιρό.

«Έπαιζα τένις και ένας παίκτης από το δίπλα γήπεδο κατά λάθος πέταξε το μπαλάκι και με βρήκε στο μάτια», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε «Εξαιτίας του ατυχήματος διακόψαμε τα γυρίσματα του My style rocks για δυο ημέρες».