Survivor All Star: «Θέλω να σας ανακοινώσω...» - Τα έβγαλε όλα στη φορά η Ελένη Χαμπέρη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Θέλω να σας ανακοινώσω...» - Τα έβγαλε όλα στη φορά η Ελένη Χαμπέρη

Με σχόλια για την ψηφοφορία του χθεσινοβραδινού 21/3 επεισοδίου ξεκίνησε το αποψινό του Survivor all star, με τους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας να βγάζουν τα φτυάρια τους και να αρχίζουν το θάψιμο.

Αρχικά, Κόρομι, Ελευθερίου και Σπύρος που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση τοποθετήθηκαν για αυτό, όπου και οι 3 φυσικά τόνισαν πως παρόλο που συμβάλλουν στις νίκες και βοηθούν, η ομάδα τους ψήφισε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη για τον Σπύρο Μαρτίκα

Μάλιστα, η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος, με αφορμή το γεγονός πως οι Διάσημοι ηττήθηκαν, ο Σπύρος έπιασε εκείνη και την Νικολέτα και είπε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουν την δεύτερη που είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση, είναι να βγάλουν στον τάκο την Ελευθερία.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος, αυτό το πέτυχε αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του απέξω. Τώρα θέλεις να σε ξελασπώσω; Όχι, λυπάμαι, εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι! Είχες πει την πρώτη βδομάδα πως είμαι εύκολα διαχειρίσιμη αλλά δεν έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής να με διαχειριστείς ούτε μια φορά! Δεν τα κατάφερες και θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα η Ελένη.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε

Οι Διάσημοι τις τελευταίες ημέρες δεν περνάνε καθόλου καλά! Έχουν ρίξει στον τάκο 4 παίκτες τους μετά τις δυο ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας. Συγκεκριμένα, Νικολέτα Μαυρίδη, Σπύρος Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Κόρομι, είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια. Άρα σήμερα θα χαρούν πολύ αν κερδίσουν.

Και όντως θα χαρούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι θα κερδίσουν φτάνοντας πρώτοι στο 10 και θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.