Survivor All Star: «Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι ρε φίλε» - Χαμός μεταξύ Βασάλου & Καραγκούνια 

«Εγώ του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω τόσο παρέα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι ρε φίλε» - Χαμός μεταξύ Βασάλου & Καραγκούνια 

Μετά τις εντάσεις στην Κόκκινη Ομάδα (δείτε εδώ τι συνέβη), εντάσεις σημειώθηκαν και στην Μπλε Ομάδα κατά την διάρκεια του αποψινού 22/3 επεισοδίου του Survivor all star. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά στον Τάκη Καραγκούνια πως δεν θέλει πλέον πολλά πολλά μαζί του.

Χαμός μεταξύ Βασάλου - Καραγκούνια

«Όταν ο Τάκης είναι έντονος, οι Μαχητές περνάνε δύσκολα... Εγώ του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω τόσο παρέα όσο τον έκανα παλιά, ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνώ καθόλου ούτε με αυτά που λέει ούτε με αυτά που κάνει ούτε όπως αντιδράει. Καλό θα ήταν να απομονωθεί για ένα 2βδομάδο, 3βδομαδο, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να αυτοσυγκεντρωθεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχίας μας», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποχωρούν οικειοθελώς Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης;

Σε συζήτηση που είχαν αργότερα ο ίδιος με τον Τάκη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επανέλαβε τα λεγόμενά του και τον συμβούλεψε όντως να κρατήσει αποστάσεις από την ομάδα του. «Τσακώθηκες με όλους και με όλα, μέχρι και με το παγκάκι! Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε!», του είπε ο Βασάλος, με εκείνον βέβαια να το αρνείται.

Μάλιστα, εξήγησε πως παρόλο που μαζί του κυρίως ο Τάκης είναι ήρεμος και συγκαταβατικός, με τους υπόλοιπους δεν είναι διόλου με αποτέλεσμα να φέρνει εντάσεις κάθε φορά.

Το περιστατικό που έφερε την ρήξη μεταξύ τους

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό μας, ο Κωνσταντίνος δεν θα καταφέρει αυτή την φορά να συγχωρέσει τον Τάκη με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από κοντά του. Αυτή η ατάκα δεν έπρεπε να ειπωθεί σύμφωνα με τον πρώτο.

«Μην μου ξαναμιλήσεις, η μόνη μας επαφή θα είναι για την ομάδα. Κουράστηκα να σε νταντεύω συνέχεια, βγάλτα πέρα μόνος σου», φέρεται να του είπε.