Survivor all star: «Κράτα γερά...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Πηλιάκη μετά το ξέσπασμα του Χανταμπάκη

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Τον τελευταίο καιρό στο Survivor all star βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη, να μην είναι και στις καλύτερες του στιγμές, διότι έχουν περάσει περίπου 2,5 μήνες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ήδη του λείπουν τα παιδιά και η αγαπημένη του σύζυγος, Όλγα Πηλιάκη.

Στο χθεσινοβραδινό (22/3) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη, που με την ομάδα του κέρδισαν την ασυλία και το έπαθλο επικοινωνίας, να ξεσπά σε κλάματα την ώρα που αντίκρυσε την φωτογραφία της οικογένειας του.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου. Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου.

Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε», έχει πει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Θέλω να σας πω...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στέλιος Χανταμπάκης

Σε συνέχεια, αυτού του ξεσπάσματος, η αγαπημένη του Όλγα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας έστω και έτσι να δείξει την αγάπη της, αλλά και την στήριξη της στον άνδρα της ζωής τους, Στέλιο.

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη για τον Στέλιο Χανταμπάκη

«Κράτα γερά Στελάκο μου. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα»., έγραψε στην ανάρτηση της η Όλγα Πηλιάκη.

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη