My Style Rocks: «Δεν αξίζει να χαλάμε παραπάνω σάλιο γι' αυτο το look» - Ο Κουδουνάρης "ισοπέδωσε" την Ρέινα

«Δεν πιστεύω πως είναι διαγωνίσιμο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Δεν αξίζει να χαλάμε παραπάνω σάλιο γι' αυτο το look» - Ο Κουδουνάρης

Δεν εντυπωσίασε όπως φαίνεται τους κριτές η Ρέινα σήμερα 23/3 στο My Style Rocks με τις ενδυματολογικές της επιλογές και πόσο μάλλον τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος μίλησε με αρκετά... αιχμηρά λόγια προς την διαγωνιζόμενη.

Η Ρέινα είπε ότι ντύθηκε με ρούχα του συντρόφου της για να πάει ξιφασκία ωστόσο όπως εξήγησε ο κριτής, το look της δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του διαγωνιστικού κομματιού της εκπομπής, πως παρά είναι απλό και πως θα μπορούσε να είχε ντυθεί έτσι για να πάει στο πλατό πριν τα γυρίσματα.

Απογοητευμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης με το σημερινό look της Ρέινα στο My Style Rocks

«Η αλήθεια είναι Ρέινα ότι αυτό δεν πιστεύω πως είναι διαγωνίσιμο. Θα μπορούσες να έχεις έρθει εδώ και να αλλάξεις για να διαγωνιστείς. Θα μπορούσαν να είναι τα ρούχα που έβαλες για να έρθεις, δεν έχει κάτι να σχολιάσουμε. Σίγουρα δεν έχει κάτι λάθος, μια χαρά περνάει αυτό το look αλλά είναι τόσο απλό. Μαύρο σορτς που έχει ο καθένας στη ντουλάπα του, άσπρα αθλητικά, ένα τζάκετ, ένα basic τοπ, νομίζω δεν αξίζει καν τον χρόνο να μιλάμε για αυτό. Δηλαδή πιο πολύ σάλιο από αυτό δεν πρέπει να αφιερώσουμε. Αλήθεια. Είναι διαγωνισμός» της είπε ο σχεδιαστής μόδας.

Φυσικά, ο βαθμός που της έβαλε δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το 1, ενώ να υπενθυμίσουμε πως χθες ο κριτής είχε έναν έντονο καυγά με μια συγκεκριμένη παίκτρια!

Διακοπή των γυρισμάτων μετά από ατύχημα του Δημήτρη Σκουλού

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το My style rocks με νέα επεισόδια, ωστόσο τα διέκοψαν για λίγο διάστημα λόγω ενός ατυχήματος που είχε ο Δημήτρης Σκουλός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα γυρίσματα του show μόδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, αποκαλύπτοντας μάλιστα όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, έπαιζε τένις όταν έσκασε στο μάτια του ένα μπαλάκι από το δίπλα γήπεδο που το πέταξαν κατά λάθος. Αποτέλεσμα αυτού, να χτυπήσει άσχημα και να μην μπορεί να δει για αρκετό καιρό.