Masterchef 7: Χαμός μεταξύ Γιώργου και Αλέξανδρου - «Έλαβα ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση»

Η κόντρα τους καλά κρατεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Χαμός μεταξύ Γιώργου και Αλέξανδρου - «Έλαβα ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση»

Μπορεί γενικά φέτος στο Masterchef 7 να επικρατεί κυρίως ησυχία και όχι εντάσεις και έντονοι καυγάδες, ωστόσο είναι γνωστή η αντιπάθεια που τρέφει ο Αλέξανδρος στον Γιώργο Πορφύρη, κάτι που εκδήλωσε από αρχή χωρίς δισταγμό.

Παρόλα αυτά, στα επόμενα επεισόδια είδαμε τους δύο παίκτες να προσπαθούν να τα βρουν και πράγματι φάνηκε πως πλέον οι σχέσεις τους είναι καλές. 'Όμως, στο αποψινό 23/3 επεισόδιο (δείτε πως είπε ο Δημήτρης Μπέλλος πως τον υποδέχτηκαν στο σπίτι) είδαμε τελικά πως η κόντρα τους καλά κρατεί, μιας και οι ατάκες του ενός προς τον άλλον κατά τη διάρκεια της ομαδικής δεν είχαν σταματημό!

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος άφησε να εννοηθεί πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Πορφύρη, παρόλο που υποτίθεται τα είχαν βρει και είχαν συμφιλιωθεί, οφείλεται στο ότι ο τότε αρχηγός της μπλε ομάδας, ο Παύλος είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση τη Γιώτα.

Χαμός μεταξύ Γιώργου - Αλέξανδρου

«Από την αρχή του παιχνιδιού ανοίχτηκα σε άτομα και είδα ότι στο πρώτο στραβοπάτημα ήταν οι πρώτοι που με πρόδωσαν και μου γύρισαν την πλάτη. Άνθρωποι όπως ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, ο Βαγγέλης που έχει αποχωρήσει, ο Δημήτρης. Σε όλους αυτούς τους ανοίχτηκα, έδωσα ένα κομμάτι του εαυτού μου κι αυτό που έλαβα ήταν ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση», ανέφερε αρχικά στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος δήλωσε: «Με τον Πορφύρη ξεκινήσαμε κάπου στραβά μετά το συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Κάποια στιγμή βέβαια ξεκίνησε να μου κάνει πόλεμο σε εμένα και σε όσους έκανα παρέα. Όταν είδε ότι δεν τον παίρνει τον πόλεμο αυτό γιατί θα έφευγε οικειοθελώς, τότε σταμάτησε.

Όταν έχασαν στην ομαδική και ο Παύλος έβγαλε στον τάκο τη Γιώτα, μάλλον αυτός νόμιζε ότι εμείς κάναμε μια συνεννόηση να βγάλουμε στον τάκο τη Γιώτα. Αυτό φαντάζομαι. Από τότε δε μιλάμε και δε με ενδιαφέρει κιόλας».