Survivor All Star: «Έχω φτάσει στο αμήν! Δε θέλω να βρίσκομαι εδώ μέσα» - Δύσκολες ώρες για τον Γιωρίκα Πιλίδη

«Δεν θέλω να ξημερώσει η επόμενη μέρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Έχω φτάσει στο αμήν! Δε θέλω να βρίσκομαι εδώ μέσα» - Δύσκολες ώρες για τον Γιωρίκα Πιλίδη

Αρκετά άσχημο είναι το κλίμα που επικρατεί στην παραλία των Μαχητών στο Survivor All Star, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Τάκης Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε νωρίτερα Μπλε και Κόκκινους στον νέο αγώνισμα επάθλου φαγητού και αμέσως μετά ανακοίνωσε στις 2 ομάδες τον λόγο που απουσιάζουν από τον αγώνα οι δύο άντρες.

Όπως είπε λοιπόν ο παρουσιαστής, Τάκης και Ηλίας είχαν ξανά έναν πολύ έντονο καυγά off camera με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το αποψινό αγώνισμα.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Αυτό φαίνεται πως επηρέασε αρκετά την Μπλε ομάδα για αυτό και έχασε το έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ το σκορ).

Απογοητευμένος ο Γιωρίκας Πιλίδης

Επιστρέφοντας, έπειτα, στην καλύβα, οι Μαχητές ήταν άκρως απογοητευμένοι, με τον Γιωρίκα Πιλίδη να αποκαλύπτει στην κάμερα πως υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που πάνε να φάνε ο ένας τον άλλον, πως έχουν πει πολλά πράγματα όπου εκείνος δεν είναι ακόμα σε θέση να τα αποκαλύψει και πως έχει φτάσει σε σημείο να μην θέλει ούτε να φτάσει η επόμενη μέρα αλλά ούτε και να παραμένει στο παιχνίδι.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Απόψε, λοιπόν, μετά την χθεσινή συγκινητική εμπειρία που είχαν οι Κόκκινοι με το έπαθλο επικοινωνίας, κάποιος θα φύγει! Είτε από τους μεν, είτε από τους δε...

Οι σημερινές πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το χθεσινό μας ρεπορτάζ! Ο πιο αδύναμος κρίκος αυτής της 5αδας, σύμφωνα με την κρίση του τηλεοπτικού κοινού, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, για την οποία το όνειρο θα τελειώσει νωρίς, αφού πότε μπήκε πότε... βγήκε!

Αν με ρωτάτε πάντως, πόνταρα στην Ελευθερίου αυτή την φορά...