Survivor All Star: Η Μαριαλένα έριξε μπουνιά στον Βασάλο - Τι συνέβη

Τις έφαγε για τα καλά...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Η Μαριαλένα έριξε μπουνιά στον Βασάλο - Τι συνέβη

Μετά το τέλος του αποψινού αγώνα επάθλου φαγητού στο Survivor All star (δείτε εδώ το σκορ), οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους, άλλοι πεινασμένοι και άλλοι φαγωμένοι και χαρούμενη.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, είδαμε την Μαριαλένα και τον Κωνσταντίνο να "παλεύουν" και να του δείχνει η πρώτη μερικές τεχνικές, ωστόσο κάτι δεν υπολόγισε σωστά και καταλάθος του έριξε γερή μπουνιά στο πρόσωπο!

«Ρε Μαριαλένα, ρε κορίτσι μου», της φώναξε ο Βασάλος και όπως είπε του βγήκε αρκετό αίμα!

Η στιγμή που η Μαριαλένα ρίχνει μπουνιά στον Βασάλο

Στα μαχαίρια πλέον Καραγκούνιας και Βασάλος - Το περιστατικό που έφερε την ρήξη

Αντιδράσεις από την αρχή είχε προκαλέσει η φιλία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star, ενώ στην αρχή φαινόταν πως θα είναι πολύ κοντά με τον Ηλία Γκότση. Όπως φαίνεται όμως, η φιλία τους πολύ σύντομα θα γίνει έχθρα.

Η υποψηφιότητα του τον έκανε έξαλλο, γεγονός που φάνηκε από το πρώτο λεπτό, ενώ σε έντονη λογομαχία που είχε με τον Ηλία Γκότση ξέφυγε λόγω της έντασης που είχε. Αυτά είναι δυο από τα πολλά περιστατικά που έφεραν τον Κωνσταντίνο στα όρια του, αφού πολλές φορές έχει κάνει συζητήσεις με τον Τάκη για τις αντιδράσεις του.

Κερασάκι στην τούρτα ωστόσο, ήταν το σχόλιο που έκανε ο Καραγκούνιας στην Μελίνα Μεταξά περί ηλικίας και μητρότητας - δείτε εδώ το άσχημο περιστατικό που δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό μας, ο Κωνσταντίνος δεν θα καταφέρει αυτή την φορά να συγχωρέσει τον Τάκη με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από κοντά του. Αυτή η ατάκα δεν έπρεπε να ειπωθεί σύμφωνα με τον πρώτο.

«Μην μου ξαναμιλήσεις, η μόνη μας επαφή θα είναι για την ομάδα. Κουράστηκα να σε νταντεύω συνέχεια, βγάλτα πέρα μόνος σου», φέρεται να του είπε.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποχωρούν οικειοθελώς Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης;