Τον τάιζε στο στόμα και ο Δάντης κοιτούσε - Η βραδινή έξοδος της Ασημίνας Χατζηανδρέου με το Βο

Μεγάλη περιποίηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την ημέρα, που αποβλήθηκε από το Survivor all star γύρισε αναγκαστικά πίσω στην Ελλάδα και έτσι πλέον τη βλέπουμε να βάζει τη ζωή της σε μία τάξη συνεχίζοντας την από εκεί, που την είχε αφήσει πριν μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ το σχόλιο της Ασημίνας για τον Ατζούν).

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι συνεχίζει την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, ενώ σίγουρα τρέχει και τα επαγγελματικά της, όσο παράλληλα τη βλέπουμε να στέκεται αγέρωχη στο πλάι του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη.

Η βραδινή έξοδος της Ασημίνας Χατζηανδρέου με το και το Χρήστο Δάντη

Μέσα από αναρτήσεις, που είδαμε να γίνονται στο Instagram είδαμε, πως το ζευγάρι είχε βγει για φαγητό το βράδυ της Πέμπτης 23/3, μαζί με τον καλό τους φίλο, Βο. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που δημοσίευσαν οι ίδιοι είδαμε, πως η Ασημίνα τάιζε τον ράπερ στο στόμα, όσο δίπλα της στεκόταν ο Δάντης, μιας και όλοι μαζί είναι μια καλή παρέα.

Ασημίνα - Δάντης

Η πρώτη εμφάνιση του Δάντη μετά το ατύχημα που είχε

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Δάντης είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έπεσε από την σκηνή (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο, συνάντησαν το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης 15/2 κατά την επιστροφή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Χρήστος Δάντης εμφανώς καταβεβλημένος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους, ενώ η ένταση από την πλευρά της Ασημίνας δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.