Survivor All Star: Το σκηνικό από το χθεσινό συμβούλιο που κόπηκε στο μοντάζ με πρωταγωνιστή τον Κόρο!

Έγινε ο κακός χαμός!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Το σκηνικό από το χθεσινό συμβούλιο που κόπηκε στο μοντάζ με πρωταγωνιστή τον Κόρο!

Όπως όλοι γνωρίζουμε εμείς σαν τηλεθεατές παρακολουθούμε μόνο το 1/3 των όσων συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο καθώς το Survivor All Star είναι ένα τρίωρο προϊόν, οπότε για να βγει στον αέρα η ομάδα του μοντάζ κόβει και ράβει!

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι, λοιπόν, δεν είδαμε κάποια πράγματα!

Survivor All Star: Η διαμάχη του Κόρο με τον Τάκη

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό μας, από το Νίκο Παρτσώλη διαδραματίστηκε ένα άσχημο περιστατικό μεταξύ Κόρομι και Καραγκούνια. Κάτι που θα διαταράξει την ησυχία στις νέες ομάδες που θα διαμορφωθούν την Κυριακή 26/3 αφού οι δυο τους είναι πλέον μαζί (δείτε εδώ πως σχεδιάστηκαν οι νέες ομάδες).

«Ο Γιώργος Κόρομι όταν είδε τον Τάκη δεν του έδωσε το χέρι του. Στο χθεσινό συμβούλιο, ένα από τα πολλά γεγονότα που παραλείφθηκαν ήταν ότι ο Τάκης είπε στον Κόρο ότι και τότε στο δικό σου Survivor δεν τάιζες τον Τριαντάφυλλο! Με αφορμή αυτό το γεγονός λοιπόν κι ενώ είναι στην ίδια ομάδα πλέον ήδη ξεκινάει μια αναταραχή. Επίσης, μια παίκτρια θα βάλει τα κλάματα κι ένας παίκτης θα δηλώσει πολύ ξενερωμένος (αυτός είναι ο παίκτης! Δήλωσε ότι θέλει μέχρι και να φύγει)», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.