My Style Rocks: «Άσε με να τελειώσω!» - Έξω φρενών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

My Style Rocks: «Άσε με να τελειώσω!» - Έξω φρενών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το σημερινό (24/3) επεισόδιο του My Style Rocks είχε για άλλη μια φορά ένταση και αυτή την φορά από την μεριά της κριτικής επιτροπής. Το gala που παρακαλουθήσαμε, οι χρήστες του twitter δεν δίστασαν να "κράξουν" δίχως τέλος (δείτε εδώ μερικά επικά σχόλια τους) . Είδαμε επίσης, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλοντας να μάθει τι συμβαίνει μ ετα κορίτσια και τις "κλίκες", να αποστομώνει την Όλγα.

Το νεαρό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ αφού την διέκοπτε συνέχεια, αναγκάστηκε να της δώσει μια απάντηση, που ούτε η ίδια δεν περίμενε.

Η ατάκα της Παπαγεωργίου στην Όλγα στο My Style Rocks

«Άσε τα τέλος πάντων, τώρα μιλάω εγώ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την Όλγα να ζητά συγγνώμη που τη διέκοψε.

"Χαμός" στο My Style Rocks με Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Σελένη Φωτιάδη

Να υπενθυμίσουμε ότι το My Style Rocks ξεκίνησε , Τετάρτη 15/5 και παρόλο που το κλίμα γενικότερα ήταν ήρεμο, όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή η Σελένη Φωτιάδη "άναψαν τα αίματα". Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εκείνη που εκνευρίστηκε με την συγκεκριμένη παίκτρια, διότι θεώρησε πως η εμφάνισή της είχε σκοπό να κοροϊδέψει την κριτική επιτροπή.

Εκείνη, βέβαια, προσπάθησε να εξηγήσει πως θεωρεί ότι είτε προσπαθήσει πολύ είτε όχι η βαθμολογία της θα είναι ίδια, γι' αυτό και επέλεξε να είναι πιο απλή αυτή τη φορά, αλλά το μοντέλο πήρε τις απαντήσεις της ως ειρωνεία και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσά τους (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε για προσωπικούς λόγους).

«Προφανώς κάτι έχει γίνει αστείο σήμερα και γελάμε πάρα πολύ και δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το look, με το styling», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Σελένη της απάντησε: «Αν δεν με θέλετε μπορώ να φύγω, δεν βλέπω την ώρα».

Και τότε η κριτής εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο και ξέσπασε: «Μιλάω αυτή τη στιγμή, μη με διακόπτεις. Είσαι εσύ η Σελένη που ξέρουμε; Είσαι εσύ το κορίτσι που κάνει styling; Σας είπαμε εμείς να έρχεστε εδώ και να μας τρολάρετε και να μας κοροϊδεύετε; (…) Κάθεται και γελάει εν τω μεταξύ και βάζει 5 και 4, ωραία ξεκινήσαμε…. μπράβο».

«Δεν τρολάρω ποτέ κανέναν εγώ και θα παρακαλούσα να μη μένει αυτή η εντύπωση. Είναι πολύ άδικο για μένα αυτό γιατί προσπαθώ πάρα πολύ», εξήγησε η διαγωνιζόμενη, αλλά η απάντησή της δεν θεωρήθηκε ικανοποιητική.